kika 13 komentáře u knih
Pohodové čtení moc se u toho nemusí přemýšlet.
Napínavá knížka až do samého konce.Urcitě si v budoucnu přečtu nějakou další detektivku od tohoto autora.
Román mě úplně pohltil a fandila jsem Stevi,aby se nové lásce nebránila.
Mě se knížka četla dobře a rychle.Věřím,že se vše stalo tak jak popsal pan Cimický.
Tak pro mě nic moc.četla jsem i lepší knížky od paní spisovatelky.
Nějak mě to přišlo až moc přitažené za vlasy.Napínavé to ale bylo?
Na román jsem čekala dlouho než na mě přišla v knihovně řada.První dojem je rozpačitý.Konec je dost otevřený.Postav se prolíná v ději více.Nechám si čas,abych děj zpracovala.
Román mě přivedl na myšlenku ,že i já ráda vzpomínám na některé události v rodině jak je s námi naši rodiče prožívali třeba Vánoce.
Napínavé čtení až do samého konce.Osudy rodiny a každého člena zvlášť jsou popisovány poutavě.
Lorei měla opravdu problém zdravotní,ale prostě jsou i lidé kteří neradi cokoli vyhazují.Tady vše překročilo únosnou hranici.Colin její manžel ten jí také neuměl pomoci a ta scéna jak přišl s tetováním ta mě pobavila.
Beth jsem měla docela ráda a Meg byla duše celé rodiny a je celkem pochopitelné,že ona měla doma sterilní pořádek.Rory spíše smutný muž.
Super psané prostě mě se román četl pohodově a konec byl parádní rozuzlení.
Pěkný zamilovaný román.Plný hůmorných chvil.Také se mi hodí do výzvy.
Román mě zaujal z pohledu toho co něco zavinil a má výčitky svědomí.
Konec mě přišel trošičku moc růžový,ale vlastně jsem si ho takto přála.
Někdy je to jako v životě za dobrotu na žebrotu.Jana změnila ze dne na den po smrti sestry svůj zaběhnutý životní styl.
Díky svému rozhodnutí starat se o malou Sáru přišla o Karla.
Konec je pohádkový i když to hlavní sladit dohromady chod domáctnosit to hlavní hrdinku teprve čeká.
Knížka mě úplně pohltila a já se sama přistihla,že fandím hlavnímu hrdinovi občas samozřejmě vraždy neakceptuji.
Láska posedlost touha sex nenávist napětí vražda to vše tu najdete.
Nemusím dělat všechno najednou.Stačí mi jen prožít dnešek a udělat ho nejlepším jaký dovedu.
Román je opravdu velmi zajímavý,místy smutný všude,ale dýchá chuť žít a mít rád věci,kamarádku maminku a vlastně život.Hlavní hrdinka Gina dostala od života naloženo jak dobrého tak i smutného.Bojovala a bojuje až do konce románu vlastně je to pro čtenáře takový otevřený konec.
Někdy vstoupí lidé do tvého života v podivnou dobu a ty nevíš proč,jenže pak vyjde najevo,že jsou to v daném okamžiku přesně ty PRAVÉ osoby.
Smutně psané o lidském štěstí a obyčejném životě po boku někoho kdo si mě bude umět vážit a bude mi i oporou.
Knížka se mi četla dobře,ale nebylo to moc veselé čtení.