kika 13 kika 13 komentáře u knih

Ostrý střih Ostrý střih Sandra Brown

Napínavý příběh dějově slabší.

14.08.2018 3 z 5

Dewey: Kocour z knihovny, který okouzlil celý svět Dewey: Kocour z knihovny, který okouzlil celý svět Vicki Myron

Pohodové čtení moc se u toho nemusí přemýšlet.

16.06.2018 3 z 5

Sběratel kůží Sběratel kůží Jeffery Deaver

Napínavá knížka až do samého konce.Urcitě si v budoucnu přečtu nějakou další detektivku od tohoto autora.

20.05.2018 3 z 5

Country Country Danielle Steel

Román mě úplně pohltil a fandila jsem Stevi,aby se nové lásce nebránila.

13.04.2018 5 z 5

Zakázaná oblast Zakázaná oblast Jan Cimický

Mě se knížka četla dobře a rychle.Věřím,že se vše stalo tak jak popsal pan Cimický.

15.01.2018 3 z 5

Pošetilý sen Pošetilý sen Nora Roberts

Tak pro mě nic moc.četla jsem i lepší knížky od paní spisovatelky.

27.11.2017 2 z 5

Advokátova dcera Advokátova dcera Anthony Franze

Nějak mě to přišlo až moc přitažené za vlasy.Napínavé to ale bylo?

26.10.2017 3 z 5

Kaleidoskop srdcí Kaleidoskop srdcí Claire Contreras

Sladké a miloučké akorát sednout do stínu a číst.

29.07.2017 3 z 5

Tři přání Tři přání Liane Moriarty

Milé početní takové oddychové.

24.06.2017 3 z 5

Bábovky Bábovky Radka Třeštíková

Na román jsem čekala dlouho než na mě přišla v knihovně řada.První dojem je rozpačitý.Konec je dost otevřený.Postav se prolíná v ději více.Nechám si čas,abych děj zpracovala.

03.12.2016 3 z 5

Dům, ve kterém jsme vyrůstali Dům, ve kterém jsme vyrůstali Lisa Jewell

Román mě přivedl na myšlenku ,že i já ráda vzpomínám na některé události v rodině jak je s námi naši rodiče prožívali třeba Vánoce.
Napínavé čtení až do samého konce.Osudy rodiny a každého člena zvlášť jsou popisovány poutavě.
Lorei měla opravdu problém zdravotní,ale prostě jsou i lidé kteří neradi cokoli vyhazují.Tady vše překročilo únosnou hranici.Colin její manžel ten jí také neuměl pomoci a ta scéna jak přišl s tetováním ta mě pobavila.
Beth jsem měla docela ráda a Meg byla duše celé rodiny a je celkem pochopitelné,že ona měla doma sterilní pořádek.Rory spíše smutný muž.

01.10.2016 5 z 5

Touhy Touhy Táňa Keleová-Vasilková

Pěkně psaný román ze života o obyčejných lidí.

17.08.2016 4 z 5

Pravdu znát nemusíš Pravdu znát nemusíš Mary Higgins Clark

Super psané prostě mě se román četl pohodově a konec byl parádní rozuzlení.

18.05.2016 5 z 5

Losing it Losing it Cora Carmack

Pěkný zamilovaný román.Plný hůmorných chvil.Také se mi hodí do výzvy.

28.04.2016 4 z 5

Deset malých nadechnutí Deset malých nadechnutí Kathleen A. Tucker

Román mě zaujal z pohledu toho co něco zavinil a má výčitky svědomí.
Konec mě přišel trošičku moc růžový,ale vlastně jsem si ho takto přála.

29.03.2016 5 z 5

Čo to bude? Čo to bude? Táňa Keleová-Vasilková

Někdy je to jako v životě za dobrotu na žebrotu.Jana změnila ze dne na den po smrti sestry svůj zaběhnutý životní styl.
Díky svému rozhodnutí starat se o malou Sáru přišla o Karla.
Konec je pohádkový i když to hlavní sladit dohromady chod domáctnosit to hlavní hrdinku teprve čeká.

13.03.2016 4 z 5

Ty Ty Caroline Kepnes

Knížka mě úplně pohltila a já se sama přistihla,že fandím hlavnímu hrdinovi občas samozřejmě vraždy neakceptuji.
Láska posedlost touha sex nenávist napětí vražda to vše tu najdete.

03.03.2016 4 z 5

Na sto kusů Na sto kusů Lucy Dillon

Nemusím dělat všechno najednou.Stačí mi jen prožít dnešek a udělat ho nejlepším jaký dovedu.
Román je opravdu velmi zajímavý,místy smutný všude,ale dýchá chuť žít a mít rád věci,kamarádku maminku a vlastně život.Hlavní hrdinka Gina dostala od života naloženo jak dobrého tak i smutného.Bojovala a bojuje až do konce románu vlastně je to pro čtenáře takový otevřený konec.
Někdy vstoupí lidé do tvého života v podivnou dobu a ty nevíš proč,jenže pak vyjde najevo,že jsou to v daném okamžiku přesně ty PRAVÉ osoby.

28.01.2016 5 z 5

Vypravěčka Vypravěčka Jodi Picoult

Na mě moc zdlouhavé,ale téma hodnotné.

07.09.2015 4 z 5

Konečně se rozhodni Konečně se rozhodni Katarína Gillerová

Smutně psané o lidském štěstí a obyčejném životě po boku někoho kdo si mě bude umět vážit a bude mi i oporou.
Knížka se mi četla dobře,ale nebylo to moc veselé čtení.

07.07.2015 3 z 5