kilometr komentáře u knih
Určitě zajímavé téma a zajímavá osobnost Jana Opletala dělá knihu čtivou.Zpracování bohužel knihu dost sráží,což je škoda.50%.
Kniha mapuje začátky kapely.Hlavně jakou hudbou byli ovlivněni,kolik času věnovali novým písničkám,koncertům a všemu co k rockové hudbě patří.65%.
O hodně povedenější a čtivější než Asfalt.Slušné dílo české fantasy,které se mi líbilo.75%.
Knihu jsem přečetl několikrát a s láskou se k ní vracím.Takového fotbalistu kdyby dnes Slavia měla,jenže.....nemá,škoda.100%.
Musím se pochválit a to hned dvakrát.Poprvé za to,že jsem tuhle průměrnou knihu celou přečetl.Minimálně polovina příběhů má do klenotů hodně daleko,ale některé byly fakt super a tak mám v hledáčku pár dalších autorů/autorek.A druhá pochvala je za včasné vrácení knihy do knihovny plus splněný úkol do čtenářské výzvy. 55%.
Stejně jako předchozí kniha(Bobky od Bobka),tak i tato je velice příjemně čtivá,trochu poučná a jako bonus nutí čtenáře k zamyšlení nad světem zvířat nejen v ZOO,ale i na celém světě.
P.S.V roce mého narození vyhynula potápka andská
95%:
A tak to všechno zase dobře skončilo,padouch dostal po právu za vyučenou a došlo i na vyznamenání a to je fajn,protože jezdit zdarma městskou dopravou se vyplatí.Po slušném začátku se to v poslední čtvrtině změní v balast.Takže zbývá pár nezapomenutelných hlášek a jinak na tenhle tuctový příběh brzičko zapomenete.Zklamání,zklamání,ZKLAMÁNÍ!50%.
Od takovéto knihy čekám,že mě pohltí a nepustí.Napsáno až moc strojově,bez emocí...na straně 60 končím,nebaví mě.
Hodně dobrá kniha do momentu,kdy jel Juul,ten starej vůl s motyčkou na hrobeček,vykopat tam sekyrku,potom dostal lopatou a volali mu sanitku.70%.
Už třetí strana mě varovala a já jich dal ještě dalších 57.Kdybych si já vůl raději uvařil.Nedočteno...10%.
Musím tu pochválit čtenářskou výzvu,protože jinak bych tuhle knihu sotva přečetl a o dost bych přišel.Výborná kniha,které chybí k dokonalosti jen to,že přes množství postav občas nezjistíte,kdo zrovna vypráví(vzpomíná).85%.
Můj Hrdino!Napíši o Tobě knihu,která nebude ani z poloviny tak dobrá,jako Tvé výkony na hřišti a zdaleka nedosáhne kvality Tvého tak svalnatého a šlachovitého těla.Ale viděti Tě na hřišti,to jest zážitek přímo božský,pak pochop,že knihu sepsati jsem musel.P.Č. 55,5%.
Skvěle napsaná kniha,která mapuje začátky nejlepšího fotbalisty světa.100%.
Nejedná-li se o politice,jedná se o čtení zábavné.V opačném případě je nutno nějaký článek přeskočit.65%.
Velice objemná a zajímavá kniha mapující život E.H. a lidí,kteří ho v jeho práci podporovali.
V některých pasážíh ale až dost podrobná a zbytečně zdlouhavá.Za přečtení rozhodně stojí.65%.
Docela povedený příběh,který selhává v závěru.Není to u tohoto autora poprvé.Škoda.75%.
Velmi čtivá kniha mapující kariéru Davida Lafaty,momentálně kanonýra Sparty a reprezentace.90%.
Nebýt zbytečnýh hypotéz a politického žvanění(no prostě kdyby kniha měla o 50-70 stran méně),
tak jsem velmi potěšen a pobaven.Kniha plná hoven,která ve výsledku rozhodně za hovno nestojí.65%.
Dobře čtivá kniha,mapující život jednoho člověka.I přes to,že se tu některé situace zbytečně opakují,se mi kniha líbila.75%.