Kira283 komentáře u knih
Monu Lisu Virus hodnotím velmi kladně. Příběh byl čtivý, zábavný, napínavý. Sice se čtenář dovídá poměrně brzy, kdo v tom všem má prsty, ale o to více mě kniha bavila. Navíc se člověk dovídá i něco faktického. Takže knihu mohu jen doporučit :)
(SPOILER) Za mě o něco slabší kniha od Ali. Všechny její knihy jsem zatím zhltla jedním dechem, ale s touhle jsem se trochu trápila. Hlavně na začátku. Nevím, jestli to bylo jazykem (knihu jsem četla v originále), každopádně mi chvilku trvalo se do příběhu ponořit.
Vesměs je to otřepaný Aliin příběh. Holka, která má svý problémy a myslí si, že jí ten chlápek nenávidí. Pak zjišťuje, že je do ní blázen. Projdou si nějakou tou hádkou a nakonec happily ever after.
Tento příběh mě zcela pohltil... A koho by takový konec nepotěšil :)
Nijak extra nenadchne, ale ani neurazí. Je to spíše čtení pro naše maminy, které se v tom 100% najdou a o to více je příběh pobaví. To ale nemění nic na tom, že jsem autorce a Agovi fandila od začátku do konce :))
Průměrná oddychovka. Určitě pro každého milovníka čokolády :))
Konec mi přijde už lehce přitažený za uši, více méně je to pořád o tom samém, ale i tak vás prostě zajímá, co se bude dít dál :)) Na první díl to nemá, ale jako oddychovka je to fajn :))
Seriál Přátelé miluju, proto když jsem narazila na předprodej této knihy, volba byla jasná. O historii seriálu jsem toho předtím moc nevěděla, tudíž spousta věcí pro mě byla novinka, a zároveň jsem se dočetla mnoho zajímavostí. Kniha byla velmi čtivá, často i vtipná a velmi pozitivně hodnotím i závěr. Všem fanouškům Přátel mohu knihu jen a jen doporučit! :)
Kniha měla potenciál, ale hodně mě zklamala. Připomínalo mi to seriál "Walking Dead", s postavami jsem se nedokázala ztotožnit, přišlo mi to dosti nereálné a konec byl úplně mimo. Myslím, že jako film by to byla hezká podívaná, ale jako kniha hodně podprůměr.