kiskuska komentáře u knih
Příjemná knížka, která mě vrací o pár let zpět. Dnešní náctiletí by již nejspíš nečetli, ale pro mě je to pěkný příběh.
Velmi obsáhlá kniha, ale kvalitně zpracovaná gramatika AJ, která je jasně vysvětlena. Výhodou je spousta příkladu společně s překladem. Pro studenty AJ nebo velké fandy AJ je to Bible.
Výborné nápady, opravdu moderní, odpovídající dnešní době. Každý učitel si najde něco. Metody pro starší žáky - SŠ nebo 8./9. třídy ZŠ (za mě většina poize pro vybrané skupiny/třídy)
Tak smutné, i když mají příběhy dobrý konec.
Líbila se.mi,.doppručila bych, četla se lehce. Ale ten konec mě lehce zklamal.
za mě naprostá hrůza a otřesnost a absolutně netuším, co mi to mělo dát... odložila bych, kdyby nešlo o povinnou četbu na VŠ
Za me je to absolutni hruza mezi vyvojovou psychologii...vubec se mi necte dobre a ve spojeni s prednaskami pana Cacky se mi, bohuzel, nelibilo.
První z Kmenů, kterou jsem četla a rozhodně se pokusím sehnat i zbylé díly. Díky fotografiím jsem si připomněla dětství. Moc díky!! Velice zajímavé bylo uvědomění si, jak během života vznikají a zanikají různé kmeny kolem nás, aniž bychom si to tak uvědomovali...
Tuto knihu jsem četla dvakrát, jelikož to byla povinná četba během studia VŠ. Ani jednou jsem asi nepochopila, proč to autor vůbec napsal. Tuto knihu považuji za ztrátu času nejen psaní (autorova), tak i mého při čtení. Nebo jsem do ní ještě "nedospěla"?