kitty1113

Zbytečně moc odborné, jsou lepší knihy na toto téma.

Tarzan je moje srdeční záležitost a nedám na něj dopustit. Jako malá jsem hltala svého prvního Tarzana ještě v sešitovém vydání a přečetla jedním dechem. Tenkrát se špatně sháněl, později jsem měla knihy vždy zamluvené v knihkupectví a domů mi poštou chodil koresponďák, kde mě informovali, že vyšel další díl a mohu si jej v knihkupectví zakoupit. Příběhy jsou sice lehce naivní (Tarzan je nepřemožitelný a poradí si v každé situaci) a v podstatě pořád na jedno brdo, ale čte se to velice dobře a rychle, já většinou přečtu na jeden zátah:-)

Moc krásná knížka pro děti. Je to moje srdcová záležitost a vzpomínky na dětství.

Tato kniha se musí přečíst bez odkladu. Pokud se k ní budete vracet, zapomenete, kdo je kdo a jak už tady zaznělo v komentářích, je zde velké množství postav a naprostý chaos, kdo ke komu patří. I ten způsob psaní mě neoslovil, ale protože se nevzdávám, dočetla jsem až do konce. Už nikdy více nic od této autorky.

Moje první kniha, kde jsem se konečně našla a pochopila, proč jsem taková, jaká jsem.

Právě jsem tuto knížku přečetla podruhé s odstupem několika let a až nyní se mi zdá nádherná. Musela jsem poopravit hodnocení na 5 hvězdiček.

Knihy o Tarzanovi miluji. Jsou dobrodružné, napínavé, prostě super. Určitě doporučuji!

Nejhorší knížka, kterou jsem kdy četla! Děj o ničem, žádná zápletka a bez špetky humoru. Už jsem to chtěla několikrát vzdát, ale nakonec s vypětím všech sil dočetla. Ztráta času.

ano souhlasím, zajímavá kniha, nejprve jsem si ji půjčila v knihovně a nakonec i koupila do své soukromé knihovny. Tak já na tyhle věci věřím a nikomu nevnucuju:-)