kkubinova komentáře u knih
Knihy od Maxwella jsou úžasné a tahle se mi zatím líbila nejvíce. Popisuje i příklady ze svého života. Kniha je přehledně rozdělena do kapitol a skvěle se čte.
Úžasná kniha, zavedla bych ji do povinné četby. Určitě se k ní ještě vrátím.
Ze začátku mi kniha přišla zajímavá, postupem času mě ale nudila a byla o všem a přitom o ničem. Znovu bych si ji nepřečetla.
Kniha je krásně a jednoduše napsaná v komiksu. Doporučuji ale i dospělým, aby si tento komiks přečetli. :-) Jsou zde jednoduše vysvětleny základy finanční inteligence a snad se lidé po přečtení zamyslí nad svými financemi.
Úžasná motivující kniha, je v ní jednoduše popsáno, jak funguje zákon přitažlivosti.
Jiné knihy se mi od této spisovatelky moc líbily, tato kniha mě ale nijak neoslovila. Je zde hodně postav, nezáživný příběh, knihu jsem nebyla schopná ani dočíst.
Od čtení této knihy jsem se nemohla odtrhnout, příběh je celou dobu napínavý, můžete podezřívat kohokoli, ale konec je stejně jiný, než čekáte.
Zajímavý příběh, celou dobu jsem v napětí čekala, jak to skončí a konec mě opravdu překvapil :D Pro ty, kteří mají rádi filmy, tak je to dostupné ve formě seriálu na Netflixu, každopádně kniha pro mě byla lepší :)
Skvělá kniha! Popisuje jak uspět a co dělat v mlm. Hlavní je pracovat sám na sobě a nevymlouvat se při neúspěchu na ostatní :-)
Jednoduchá kniha, jednoduše a zajímavě psaná. Pro všechny, kterým chybí odhodlání se k něčemu dokopat.
Kniha, kde se člověk může zamyslet i sám nad sebou a přehodnotit své priority v životě. Příběh se mi líbil, doporučuji.
Kniha jednoduchým příběhem vysvětluje, jak pracovat s financemi, jak se postupně zbavit dluhů a v budoucnu být schopný si peníze odkládat a ušetřit tak na věci, které člověk chce. Doporučuji každému :-)