klarik komentáře u knih
Zatím jsem ještě film neviděla, ale určitě se na něj podívám. z Rose jsem nadšená, hodně se mi totiž podobá. Také nedokážu často udržet emoce na uzdě. Nicméně knížka se mi moc líbila, už jsem přečetla hodně knížek o upírech, ale musím říct, že tohle byla bomba! :D
(SPOILER) Wow. Já nemám slov. Chudák Christián, toho mi bylo fakt líto. Trochu mi tam chyběl Tucker, v celém příběhu moc nedominoval no a konec se mi zdál zrošičku přeslazený, asi by mi ani nevadilo, kdyby Tucker zemřel. Ale jinak skvělá série. Jsem nadšená.
Skvělá knížka. Musím říct, že se mi Christian líbí více než Tucker. Uvidíme jak se to bude odehrávat dál.
No bylo to takové, nic moc. Tenhle styl psaní mě moc neoslovil. Ale nebylo to špatné.
Nejdříve jsem viděla film a poté jsem si přečetla knížku. Trochu jsem se bála, že mě nebude kniha tak bavit, protože už jsem viděla film, ale knížka mě nadchla. Myslím, že víc k tomu říkat ani nemusím. :)
Tohle jsem četla, protože si moje 8.letá sestřenka přála, ať si to přečtu. Jako já na takové knížky už nejsem, ale kdybych se na ní dívala z pohledu malé holky tak by mě určitě bavila. Byla dobře napsaná.
No...musím říct, že mě tato knížka moc nezaujala. Ze začátku jsem byla nadšená, ale pak? Celá prostřední část byla věnovaná jen Jaciánovi a Kendall a konec se mi zdál strašně uspěchaný, ačkoliv nápad s prokletou lavicí byl dobrý. Na to, jaký má autorka úspěch to bylo dost slabé. Čekala jsem od ní víc.
Musím říct, že první díl pro mě byl možná trochu víc vzrušující, než tenhle. Přece jenom cesta do 16. století je o něco zajímavější, :) ale tenhle díl mě také nezklamal. Hrozně mě překvapilo,že Alessandra zůstala ve 21. století :) a musím říct, že jsem se často nasmála. Prostě skvělá knížka :D
Úžasná knížka, čte se jedním dechem.Vážně skvělá. America se mi líbi, až na to jméno, to bych možná trochu změnila, je to pro mě takové neobvyklé. :D V určitých situacích se mi vice líbí Aspen než Maxon, ale Maxona rozhodně zbožňuji. Moc se těším na další díly.
No tak tenhle díl mě nudil o něco více než první. Líbily se mi zde jen některé pasáže. Hrozně jsem se nemohla dočkat až si přečtu konec, abych se dozvěděla jaké to je mezi Isabelou a Arkarianem. Sice se mi nelíbil tak jako první díl, ale třetí si také rozhodně přečtu.
Sice mi chvíli trvalo než jsem se začetla, ale knížka se mi moc líbila. Jakmile jsem se začetla, nedokázala jsem odtrhnout oči od knížky. Doporučuji.
Mě se ze začátku Ren líbil mnohem více než Shay. Musím říct, že mě Shay místy fakt dost štval, ale ke konci se to vyrovnalo a teď nevím, koho mám ráda víc, jestli Rena nebo Shaye. Uvidíme.........:D Rozhodně je to skvělá série a moc se mi líbí.
Přečetla jsem ji za den, ale musím říct, že mě se první díl líbil víc než druhý. Případalo mi, že se toho v prvním díle více událo, a že byl čtivější, ale i přes to musím říct, že to je skvělá série, a že se nemůžu dočkat, až si přečtu další díl.
Tohle je podle mě spíše takové pohodové počteníčko. Nic moc, co by se nedalo předvídat. Moc se mi líbila. Zhltla jsem ji za chvilku. Určitě doporučuju.
Byla jsem překvapená, že je tento díl psaný z pohledu Logana a Isabeau. První díl se mi sice líbil víc, ale i tenhle byl fajn. Jenom jsem musela přeskakovat ty historické části, které mě nebavily. Jinak se mi tahle knížka líbila.
Tahle knížka se mi moc líbila. Byla originální a prostě skvělá. Hltala jsem každé slovo a měla jsem ji přečtenou za chvilku. Jen mě zklamal ten konec. Určitě musí být pokračování.
Tak tahle knížka neměla chybu. I když je velmi smutná, tak se mi moc líbila. Byla to moje první knížka u které jsem brečela a dokonce se líbila i kamarádkám, které vůbec nečtou. Ještě i po přečtení této knížky jsem nad ní a nad životem dlouho přemýšlela. A strašně se mi líbily citáty které tuto knížku doprovázely: "A já jsem se zamilovala jako když člověk usína, pomalu a pak najednou doceta." "Svět není továrna na splněná přání." Prostě bomba. VŠEM DOPORUČUJI !
Čekala jsem od té knížky víc. Je napsaná zvlášním způsobem. Ale nápad a myšlenka autorky jsou úžasné. Ze začátku mě dost nudila. Líbil se mi až konec, ale určitě si přečtu i další díly.
Skvělá knížka hodně jsem se nasmála a moc se mi líbila. Hned bych si ji přečetla znovu. A ten konec.... :D Určitě vám ji doporučuju.
Druhý díl se mi líbil více než ten první a já jen doufám, že vydají i další díly, protože tahle série je úžasná.