klarka61

Knihu jsem četla již dávno a ze všech od hardyho se mi líbila nejvíce.

Nijak zvlášť jsem nadšená knihou nebyla. Asi jsem ji nečetla ve správný čas.

Krásně jsem si početla. Doporučují všem. Hezký rozvětvený příběh, který měl spád, nedalo se od toho odtrhnout

Jsem v polovině a zatím se tam nic neděje. Tak nevím, jestli to byl dobrý kauf

Chybí mi zde často více komentářů, na základě nichž si pak často knihu sháním. Anotace může být krátká, zavádějící, nebo nepřesná.Dám mnohém víc na názory čtenářů: z toho se dá vyčíst nejvíc.Takže ještě si počkám...

Asi jsem zvolila špatné pořadí čtení celé série a nezačala 1. dílem, protože jsem z postav byla hodně zmatená. Možná mi jen nesedla autorka a její styl psaní. Ale pro mne to byla kniha u které jsem byla ráda, že jsem ji dočetla, neupoutala mně téměř ničím. Za mne 3*

Holé věty, dialogy jak s tříletou holčičkou ( a proč?...), nepravděpodobný příběh, příliš erotických scén, takže pak už působily nudně, začátek s vykreslením sester hlavní hrdinky, které byly tak ubrečené, že to působilo až rušivě... Rozhodně jsem četla lepší Garwoodovky.

Od autorky jedna z nejlepších knih. I jsem si poplakala. Za mně plný počet *

K Lucull( dole): kniha je zfilmovaná, dokonce myslím 2 krát: Stačí si najít ukázky na Youtube, Bohužel, už nevím kde sehnat film celý
Tyhle knihy od Zagorky jsem četla ještě jako mladá holka a vím, že se mi hodně líbily. Opravdu velice čtivé příběhy, byla jsem z nich nadšená.

Četla jsem už od Becnel lepší a nebo možná jsem na to nebyla správně naladěna. Dávám jen 3 hvězdičky

Knižka se hezky četla, ale ty časové skoky mi nepřišli moc chytré.

Jo, tak právě tu knihu čtu a je to opravdu velice inspirativní. Ale člověk musí trochu "dospět" a být schopen přijmout i odlišné názory, aby byl schopen knihu plně ocenit. Fakt všem hledajícím doporučuji.