Klarkare

(SPOILER) Jediné mínus tejto knihy je, že hlavný hrdina umrel.

Knižka sa mi veľmi páčila, bola dojemná a občas som sa zasmiala. Bolo mi Katy veľmi ľúto, že nemohla chodiť, a páčilo sa mi, že to tak úžasne zvládala.

Sériu pokladám za jednu z obľúbených. Kniha je výborne napísaná, ja osobne sa do Miinej pozície viem úplne vžiť. Prečítala som si ju dva razy a asi si ju prečítam znovu.

Kniha rovnako dobrá ako predošlá. Špeciálne koniec ma veľmi potešil.

Kúzelná kniha plná tajomstiev, kamarátstva a mágie. Veľmi sa mi páčilo, že sa tam dalo nejaké triky aj naučiť.

Túto knihu som čítala s veľkým záujmom. Páči sa mi myšlienka Svetového expresu - školy, ktorá je stále v pohybe, cestuje po svete. Už sa neviem dočkať, kedy si prečítam ďalší diel a či v ňom Flinn nájde Jonteho.

Kniha sa mi páčila. Bola výborne napísaná, miestami som sa zasmiala, niekedy som vyronila aj nejakú tú slzičku. Veľmi dojímavý a pútavý príbeh.
Vrelo odporúčam, kniha je ako stvorená pre ľudí, ktorí majú radi zvieratá, špeciálne psy.

Výborná kniha. Zaujala ma myšlienka cestovania do kníh. Bolo by super vedieť niečo také...
Knižka mala pútavý dej a miestami bola strašidelná aj smutná. Naozaj sa mi mooc páčila a odporúčam ju.

Táto kniha sa mi veľmi páčila, príbeh bol dobrodružný, autor veľmi dobre vykreslil minecraftový svet. Odporúčam.

Jedna z mojich obľúbených sérií. America je mi veľmi sympatická a už od začiatku som zbožňovala Maxona. Knižku som prečítala trikrát a rada si ju prečítam znova.

(SPOILER) Naj naj séria. Koniec ma síce rozplakal, veď toho už toľko vedela a Orion ju pripravil o schopnosti an spomienky... Taktiež neviem, čo si mám myslieť o Cassarasovi. Zdal sa mi ako záporák, no teraz si nie som istá.
Verím však, že Alea to všetko napraví a možno získa späť aj svoje schopnosti.
Koniec koncov, je to Elvarion poslednej generácie...