klas komentáře u knih
(SPOILER) celá série měla neskutečný náboj, který mě velmi bavil. jenže jakmile jsem zjistila, že se nakonec zamiluje do někoho jiného a Massimo se zblázní, okamžitě jsem přestala číst. zatím je to jedna z knížek, která mě nejvíce zklamala.
série byla spletitá (jak děj, tak i mezilidské vztahy). bylo tam vepsáno spoustu pocitů a emocí. všechny knihy byly čtivé a mně osobně se moc líbily. jen škoda toho konce.
mám z něj stejný pocit, jako když Rowlingová dala dohromady Rona a Hermionu. prostě mi to nesedí
Kniha byla čtivá, ale na můj vkus uspěchaná.. kapitoly se velmi rychle střídaly, ale jinak dobrá knížka..
Tuto knihu jsem si velmi oblíbila.. byla nápaditá a nechala čtenáře tápat, co se vlastně stalo a proč je taková jaká je.. tuto knížku doporučuji hlavně těm, kteří jsou romantické duše, nebo mají bujnou fantasii a rádi hádají, co se postavám v životě stalo, že je to takto ovlivnilo..
zajímavá knížka s nečekaným dějem.. jediné, co bych této knize vytkla je, že v epilogu není zmíněné co se stalo s její rodinou (strýcem, Bree.. a hlavně s otcem)
začátek knížky nasadil laťku hodně vysoko, bohužel konec knížky je dost odbytý..
tato kniha byla dle mého, jako vždy zdařená.. jen bych chtěla podotknout, že tato samá kniha, jen s jiným názvem (krásný omyl) již byla vydána ve slovenštině