KleaM KleaM komentáře u knih

Poznej svého koně Poznej svého koně Klaus Ferdinand Hempfling

u koňáka nesmí chybět

Baba Baba Václav Prokůpek

Velmi krásně vyprávěný příběh pro všechny milovníky koní. Obzvlášť pěkně v zimě ke kamnům a čaji, jen varuji, že místy je to smutné.

29.12.2014 5 z 5

Stmívání: Kompletní ilustrovaný průvodce filmem Stmívání: Kompletní ilustrovaný průvodce filmem Mark Cotta Vaz

Nádhera plná krásných fotek, zajímavostí z natáčení. Přečetla jsem všechny průvodce a milovníkům Twilight ságy doporučuju. K loňským Vánocům jsem od manžela dostala ještě Twilight sága Thle complete film archiv, která je jen v AJ a je úžasná.

Hostitel Hostitel Stephenie Meyer

Ke konci jsem brečela jako želva a pak jsem brečela, že už jsem knihu dočetla. Film není tak krásný. Stephanie prostě skvěle píše a kniha je nádherná! Dlouho jsem u ní v knihkupectví okounila, nakonec jsem si jí odnesla domů a navždy bude mít čestné místo v mé knihovně.

Rozbřesk Rozbřesk Stephenie Meyer

Dávno mi není náct, ale navždy Twilight ságu v knižní, ale i filmové podobě budu milovat. Jako je pro někoho Romeo a Julie nejzamilovanějším příběhem, je to pro mě práve Twilight sága.

Zatmění Zatmění Stephenie Meyer

Nový měsíc Nový měsíc Stephenie Meyer

Stmívání Stmívání Stephenie Meyer

Esej o tragédii Esej o tragédii Elizabeth LaBan

Moc zvláštní, ale krásná kniha, kterou nedáte z ruky, dokud jí nedočtete. Nejsem dávno náctiletá, přesto se mi moc líbila.

29.12.2014 4 z 5

Já kočka Já kočka Andrew Edney

Stejně jako Já kůň, je i tohle nádherně napsaná a ilustrovaná kniha pro všechny milovníky kočičáků. Už mnohokrát jsem jí otevřela, když přišla moje kočka s nějakou nemocí a vždy mi pomohla.

Já kůň - Velká kniha péče o koně Já kůň - Velká kniha péče o koně Colin Vogel

Krásná kniha, základní péče o koně. Dostala jsem jí se svým prvním koněm a celou noc v ní ležela. Nádherné fotky nechybí.

Království za koně Království za koně Michal Horáček

Je to moc krásná kniha, ze které se o dostihových koních v naší a nejen naší historii opravdu hodně dozvíte.

Dostihová čítanka Dostihová čítanka Antonín Jelínek

Nejkrásněji vyprávěná naše dostihová historie.

Sláva pro dva Sláva pro dva Boris Vasiljevič Dědjuchin

Milova jsem tu knihu, když jsem si jako malá holka půjčila v knihovně. A pak jí leta sháněla a v 35 letech sehnala a miluji jí stále. Božský Anilin!

Stupnice vzdělání koně Stupnice vzdělání koně Britta Schoffmann

I jezdeckému začátečníkovi kniha jasně a velmi přehledně vysvětlí, o co v ježdění jde, jak s koněm postupně pracovat, rozumně, dobře, přátelsky a v klidu. Můžu jedině doporučit!