KleaM KleaM komentáře u knih

Omyly moderní drezury Omyly moderní drezury Philippe Karl

jednoznačně nejlepší příručka pro každého, kdo se chce věnovat přiježďování koní a výcviku

18.02.2019 5 z 5

Pouto Pouto Anna Todd

Milovala jsem zacatek. Pak najednou pauza, Tessa v New Yorku. Uplne preskocene Hardinovo uzdravovani. Najednou, jako by to byla jina postava. To me mrzelo. Cetla jsem celou serii podruhe a tesim se v dubnu na film. Po Twillight moje nejmilejsi knizky.

12.02.2019 5 z 5

Muffin a čaj Muffin a čaj Theo Addair (p)

nakonec jsem nedočetla...

19.11.2018 2 z 5

Šelma Šelma Andrew Mayne

super, ale konec fakt trochu přitažený za vlasy, za to bych nejradši dala hvězdu dolů. Ale mělo to spád.

19.11.2018 5 z 5

Šelma Šelma Andrew Mayne

Jsem někde za půlkou. Ráno potmě na opuštěné zahradě jsem se bála jít do auta. Skvěle psané. Jsem neskutečně zvědavá, jak to dopadne.

08.10.2018 5 z 5

Kuřátko a obilí Kuřátko a obilí František Hrubín

jako malá jsem tohle leporelo milovala

13.03.2017 5 z 5

Muslimské peklo – Skutečný příběh české ženy a její dcerky Muslimské peklo – Skutečný příběh české ženy a její dcerky Iva Karlíková

jelikož zatím na dálku randím s muslimem, ačkoliv z Indie, je to téma, které mě momentálně zajímá. Při čtení knihy mi běhal mráz po zádech. Skvěle napsaná kniha, od které se nešlo odtrhnout. Paní Karlíková, děkuji za příběh. Stále doufám, že ten můj muslim bude jiný...asi jsem naivní, jako spousta holek, která pak špatně skončí.

02.01.2017 5 z 5

Freddie Mercury: Bohémská rapsodie jednoho života Freddie Mercury: Bohémská rapsodie jednoho života Lesley-Ann Jones

nádherná kniha doplněná těmi nejdůležitějšími fotografiemi. Trošku zbytečně dlouhý a zmatečný prolog, ale jinak asi nejkvalitnější životopis této naprosté legendy, takže doporučuji všem milovníkům kapely Queen, zvláště Freddieho

24.11.2016 5 z 5

Recept na Araba Recept na Araba Viktória Darsane

už dlouho jsem u knížky nebrečela, u téhle ano, na každé stránce jsem cítila, jak mi bije srdce...pět hvězd, velmi silné a krásný příběh...do telenovely to má hodně daleko...

19.09.2016 5 z 5

Ztracené Ztracené Eva Urbaníková

Moc dobrá kniha. Stále nechápu, že když někdo počítá s tím, že se "zaplétá" s jinou kulturou, že následně nechápe, že ta kultura je jiná. Těžko muslimy odsuzovat, oni jsou prostě jiní, je to stejné, jako kdyby oni odsuzovali nás za to, že jsme jiní. Takže pokud chceš mít s jejich kulturou a náboženstvím cokoliv společného, neočekávej, že to bude jednoduché a že někoho změníš. A že vím, o čem mluvím.... Za knihu pět hvězd, krásný pohled na střet dvou světů.

15.09.2016 5 z 5

Milenci Milenci Rod Nordland

Přečetla jsem si anotaci a knihu ihned koupila. Jsem někde v první třetině a s knížkou prostě žiju. Příběh je tak krásný a o to lepší, že je skutečný. Kniha mě vzala za srdce.

25.08.2016 5 z 5

Pád Pád Rogelio J. Pineiro

nedočetla jsem, nějaké podivné a nezábavné

25.08.2016 1 z 5

Dopisy na konec světa Dopisy na konec světa Ava Dellaira

nedočetla jsem, nechytlo mě to

25.08.2016

Topíme se v sobě Topíme se v sobě Jasinda Wilder

nedočetla jsem...nějak mě to už nebavilo

25.08.2016

Odvrácená tvář lásky Odvrácená tvář lásky Colleen Hoover

Moc hezký příběh, čtivě napsáno. Odpočinková hezká knížka. PS: Pasáže Milese byly velmi emočně vypjaté a příběhu "daly šťávu".

18.04.2016 4 z 5

Topíme se v sobě Topíme se v sobě Jasinda Wilder

jsem teprve na 110 straně, tedy na začátku vztahu Beccy a Jasona, ale už teď můžu říct, že se mi tahle kniha líbí mnohem víc, než Topím se v Tobě. Jason je velmi sympatický kluk a Becca má rozhodně správný smysl pro humor. Knížku si zatím užívám a na chvíli čtení se vždy těším

18.04.2016

Topím se v tobě Topím se v tobě Jasinda Wilder

Nebylo vše až tak reálné, uvěřitelné, nebo jen stěží, možná těch tragedií bylo až moc na tak málo stranách. Sex byl v knize na můj vkus vykreslen až moc, trošku porno, což asi nebylo až tak nutné. Colton byl ale fajn postava. Celkově kniha stojí za přečtení a čtení má spád. 3,5 hvězdy

16.04.2016 3 z 5

Archerův hlas Archerův hlas Mia Sheridan

taková velmi milá romantická knížka

12.04.2016 4 z 5

Čachtická paní Čachtická paní Jožo Nižnánsky

rozhodně velmi silný příběh a skvěle napsaný

07.03.2016 4 z 5

Přiznání Přiznání Anna Todd

Karolíno18 řekla jste to přesně, jsem ráda, že nejsem jediná, kdo Hardina tak trochu lituje, Tessa je opravdu slepice, jo, je!

18.02.2016 5 z 5