kneslova komentáře u knih
Tak nevím, co k této knize napsat. Je v edici bestsellerů, chystá se být podruhé zfilmovaná. To je skvělé doporučení. Film jsem neviděla. Mně se zdála první kapitola slibná, ale pak dost nudné, musela jsem se trochu nutit číst dál. Dlouhosáhlý popis sexu mi byl protivný, také pobyty hlavního hrdiny v psychiatrickém ústavu nezajímavé..
No ale každý jsme jiný, pro nic za nic v bestsellerech zřejmě není, tak uvidíte.
Iris Johansen se prostě hodně dobře čte, nemůžu si pomoci. Nenudíte se, výborná oddechová literatura.
Dobrá kniha, výborný závěr. Mám problém, že oba hlavní hrdinové mi byli hrozně protivní, otec i syn.
Těžko psát komentáře ke knihám, T.L.Hayden, jsou to vlastně převyprávěné skutečné příběhy. Je to velmi zajímavé a poučné.
Jak autorka píše, jedná se o románově zpracované zážitky z jejího vlastního života, zážitky opravdu hrozné, o to více, že rodina patřila ke kambodžské šlechtě. Jak je psáno níže, silný příběh, ale způsob vyprávění někoho nadchne, někomu nesedne.
Tato kniha od K.Slaughter mi nepřišla nejlepší, co jsem od ní četla, avšak stále profesionálně napsaná kniha, čte se dobře
Vcelku čtivá kniha, docela krvák, avšak v žádném hrdinovi z knihy jsem nenašla zalíbení, hlavní hrdina - pro mne nezajímavá postava, no ale čtěte....
Na to, že podobného druhu literatury moc nečtu, celkem solidní, ale další z knih , která nevím patří li do edice Bestseller, ale oddechovka , díky vtipným a nepříliš přeslazeným dialogům dávám 4 hvězdy.
Ještě nejsem u konce, ale už musím napsat, naprosto úžasná kniha, dala bych víc než pět hvězdiček,
ač se jedná o velice vážné věci, není to smutné, je to vtipné a velice milé. Skvěle napsané, jsem překvapená a potěšená.
Moc pěkná knížka, skvěle napsaná, dobře se čte, ani chvilku se nenudíte, moje už druhá kniha od této autorky, dobré
Slušná detektivka, opravdu slušná, místy dost drsné popisy násilí, a cílová skupina vraha - těhotné ženy....váhám mezi 4 a 5 hvězdičkami
Slušná detektivka, dobře se čte, hodně mi připomíná knihy Larssona, body, za pro mě nečekané odnalení na poslední stránce ohledně dítěte Sebastiana
Když jsem tu knihu četla poprvé před několika lety tak se mi líbila mnohem více.
Drsný thriller, pro mě už dosti nechutný.
Dávám 4 hvězdy z 5. Je to červená knihovna, což není můj oblíbený žánr, ale čte se dobře a má v sobě něco málo navíc.
Taková pomalá detektivka, připomíná mi slabší příběhy A.Christie