kneslova kneslova komentáře u knih

Nekonečná láska Nekonečná láska Scott Spencer

Tak nevím, co k této knize napsat. Je v edici bestsellerů, chystá se být podruhé zfilmovaná. To je skvělé doporučení. Film jsem neviděla. Mně se zdála první kapitola slibná, ale pak dost nudné, musela jsem se trochu nutit číst dál. Dlouhosáhlý popis sexu mi byl protivný, také pobyty hlavního hrdiny v psychiatrickém ústavu nezajímavé..
No ale každý jsme jiný, pro nic za nic v bestsellerech zřejmě není, tak uvidíte.

28.04.2014 3 z 5

Vražedná hra Vražedná hra Iris Johansen

Iris Johansen se prostě hodně dobře čte, nemůžu si pomoci. Nenudíte se, výborná oddechová literatura.

23.04.2014 5 z 5

Jacobova obhajoba Jacobova obhajoba William Landay

Dobrá kniha, výborný závěr. Mám problém, že oba hlavní hrdinové mi byli hrozně protivní, otec i syn.

22.04.2014 4 z 5

Temné struny Temné struny Val McDermid

Průměr, šedivý průměr

14.04.2014 3 z 5

Spratek: Příběh dítěte, které nikdo nemiloval Spratek: Příběh dítěte, které nikdo nemiloval Torey L. Hayden (p)

Těžko psát komentáře ke knihám, T.L.Hayden, jsou to vlastně převyprávěné skutečné příběhy. Je to velmi zajímavé a poučné.

07.04.2014 5 z 5

Stín banyánu Stín banyánu Vaddey Ratner

Jak autorka píše, jedná se o románově zpracované zážitky z jejího vlastního života, zážitky opravdu hrozné, o to více, že rodina patřila ke kambodžské šlechtě. Jak je psáno níže, silný příběh, ale způsob vyprávění někoho nadchne, někomu nesedne.

14.03.2014 4 z 5

Už mě vidíš? Už mě vidíš? Sharon J. Bolton

Výborný thriller, čte se samo

06.01.2014 5 z 5

Démoni Démoni Karin Slaughter

Tato kniha od K.Slaughter mi nepřišla nejlepší, co jsem od ní četla, avšak stále profesionálně napsaná kniha, čte se dobře

30.12.2013 4 z 5

Pastýř smrti Pastýř smrti Ethan Cross

Vcelku čtivá kniha, docela krvák, avšak v žádném hrdinovi z knihy jsem nenašla zalíbení, hlavní hrdina - pro mne nezajímavá postava, no ale čtěte....

30.12.2013 4 z 5

Spánek Spánek Haruki Murakami

útlá knížečka, zajímavé....

24.12.2013 4 z 5

Dublin Street Dublin Street Samantha Young

Na to, že podobného druhu literatury moc nečtu, celkem solidní, ale další z knih , která nevím patří li do edice Bestseller, ale oddechovka , díky vtipným a nepříliš přeslazeným dialogům dávám 4 hvězdy.

24.12.2013 4 z 5

Vesmír versus Alex Woods Vesmír versus Alex Woods Gavin Extence

Ještě nejsem u konce, ale už musím napsat, naprosto úžasná kniha, dala bych víc než pět hvězdiček,
ač se jedná o velice vážné věci, není to smutné, je to vtipné a velice milé. Skvěle napsané, jsem překvapená a potěšená.

17.12.2013 5 z 5

Stín noci Stín noci Deborah Harkness

Jsem z této fantasy série nadšená, moc se mi líbí

29.10.2013 5 z 5

Pomsta Pomsta Val McDermid

Slušná detektivka...

29.10.2013 4 z 5

Před bouří Před bouří Diane Chamberlain

Moc pěkná knížka, skvěle napsaná, dobře se čte, ani chvilku se nenudíte, moje už druhá kniha od této autorky, dobré

14.10.2013 4 z 5

Náhradnice Náhradnice Tania Carver

Slušná detektivka, opravdu slušná, místy dost drsné popisy násilí, a cílová skupina vraha - těhotné ženy....váhám mezi 4 a 5 hvězdičkami

24.09.2013 4 z 5

Temná tajemství Temná tajemství Hans Rosenfeldt (p)

Slušná detektivka, dobře se čte, hodně mi připomíná knihy Larssona, body, za pro mě nečekané odnalení na poslední stránce ohledně dítěte Sebastiana

05.08.2013 4 z 5

Ptáčník Ptáčník Mo Hayder

Když jsem tu knihu četla poprvé před několika lety tak se mi líbila mnohem více.
Drsný thriller, pro mě už dosti nechutný.

06.07.2013 3 z 5

Manželská smlouva Manželská smlouva Jennifer Probst

Dávám 4 hvězdy z 5. Je to červená knihovna, což není můj oblíbený žánr, ale čte se dobře a má v sobě něco málo navíc.

28.06.2013 4 z 5

Podíl na smrti Podíl na smrti Deborah Crombie

Taková pomalá detektivka, připomíná mi slabší příběhy A.Christie

25.06.2013 3 z 5