knihomolka1197 komentáře u knih
Knihy této autorky se mi většinou líbí, ale toto se víc než nepovedlo...
Skvělá kniha, kterou jsem měla moc ráda. Skvělé ilustrace.
Napsáno skvěle, poutavě, čtivě. Všechny kriminální případy mají jednoho společného jmenovatele, ženy - vražedkyně...motivy jsou prosté, ze života - pomsta, mamon, nešťastná láska, nevěra, pocit nespravedlnosti, bezmocnosti apod.
Jedna z prvních detektivek, kterou jsem od M. Brůhové četla a musím říct, že mně nadchla. Tato detektivka se dočkala také televizního zpracování s názvem "Příbuzenstvo". V rolích kriminalistů se představili skvělí herci Rudolf Hrušínský a Viktor Presiss.
K této detektivce se ráda vracím. Čtivé, napínavé a srozumitelné, takové knihy mám ráda.
Moje první detektivka od tohoto autora. Možná nepíše špatně, mně to ale moc nezaujalo...
Jako vždycky i tentokrát autor nezklamal. Případy jsou různorodé ze života, takže si každý přijde na své.
Jedna z prvních "zelených" detektivek, které jsem četla. Čtivé příběhy, které mně rozhodně zaujaly. Odpočinková četba, ideální na dovolenou.
Moc hezký příběh ze života. Kniha se četla úplně sama. Doporučuji.
Super knížka! Četla jsem ji už dávno, ale pamatuji si děj a to, že mně moc bavila. Určitě doporučuji!
asi nejlepší kniha, co jsem od této autorky četla (a četla jsem všechny). Dobrý!
Další z povedených detektivek. Styl psaní této autorky mi sedí. Dávám plný počet hvězdiček.
Super kniha. Pamatuju si, když jsem ji našla před x lety doma pod stromečkem a hned jsem ji začala číst. Možná je spíše pro kluky (podle toho, že hlavní hrdina je kluk Petr), ale to tehdy vůbec nevadilo. Přečetla jsem ji několikrát a dodnes na ni vzpomínám.
Docela dobré čtení. Tak jako u jiných detektivek od tohoto autora i tady jsem postrádala více napětí, ale tato je lepší než některé jeho ostatní detektivky.
Další z řady kriminálních případů odehrávajících se v sedmdesátých a osmdesátých letech, které psal sám život. Autor je úžasný vypravěč...
právě jsem dočetla..rozhodně povedená detektivka, mile mně překvapila.
Dost dobré čtení! Napínavé až do konce, přesně tak, jak mám ráda. Rozhodně si přečtu další knihy od této autorky.
Opět mně paní Pospíšilová nezklamala. Kniha se dobře čte, je zajímavá. Rozhodně stojí za to.