Vražda v nemocnici přehled
Petr Bým
Brandl a Kotrba série
Násilná smrt primáře dětské chirurgie tentokrát tým kapitána Petra Brandla zavádí do velké pražské nemocnice. Na počátku vyšetřování se zdá, že motivem vraždy je vyřizování rodinných či pracovních sporů, které jsou v dnešní době víceméně obvyklé a nezřídka jsou řešeny i na půdorysu paragrafů trestního zákona. Další vraždy a koneckonců i nezvyklá vražedná zbraň – malorážková sportovní pistole z padesátých let 20. století – však kriminalisty postupně nasměrují do vzdálenější minulosti…... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vražda v nemocnici. Přihlašte se a napište ho.
Docela dobré čtení. Tak jako u jiných detektivek od tohoto autora i tady jsem postrádala více napětí, ale tato je lepší než některé jeho ostatní detektivky.
Pěkná detektivka u které je vrah odhalen až na samotném konci. Četla se slušně a jako odpočinková četba super. Určitě přečtu další knihy tohoto autora.
Knižní novinky (37. týden)
06.09.2020
Kniha Vražda v nemocnici v seznamech
Praha vraždy lékařské prostředí Česko, Česká republika česká literatura nemocnice, špitály mezilidské vztahy české detektivky a krimi
2017 | Vražda v secesní vile |
2019 | Vražda na svatbě |
2018 | Vražda v dívčí garsoniéře |
2020 | Vražda v nemocnici |
2024 | Vraždy v červeném domě |
Detektivní příběh o tom, že bezohlednost v mezilidských vztazích se nevyplácí a odplata může přijít i za dlouho a z nečekané strany. Tentokrát bylo zajímavé nemocniční prostředí a vztahy mezi personálem, takže se autorovy obvyklé odbočky daly přežít.