Vražda v secesní vile přehled

Vražda v secesní vile
https://www.databazeknih.cz/img/books/33_/335814/bmid_vrazda-v-secesni-vile-J9V-335814.jpg 3 20 20

Brandl a Kotrba série

1. díl >

Mrtvý muž v přízemí secesní vily staví před vyšetřovatele zásadní otázku: je to sebevražda nebo vražda? Vyšetřování odhaluje osudy, charaktery i motivaci těch, kteří jsou s obětí nějakým způsobem spojeni, a nemalou roli sehraje také náhoda. Ta stojí i za „atentátem“, kterým se kriminalisty pokusí připravit o život jistý mladík. Všechny indicie nakonec ukazují na manžela ženy, která měla se zavražděným milenecký vztah, ale druhá vražda vyvolá překvapivý zvrat.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vražda v secesní vile. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (11)

babystar
01.08.2024 3 z 5

První dojem: Příliš mnoho slov a skutek (napětí) utek. Detektivka o tom, že nic není takové, jak se jeví. Pražská kriminálka v ní vyšetřuje sebevraždu, z níž se nakonec vyklube násilné řešení partnerského konfliktu. Přes spoustu slov a odboček jsem se dokonce i já nakonec prokousala k vyřešení případu. Snad budou další díly napínavější. Nechám se překvapit.

Lenka4
24.04.2023 4 z 5

Oceňuji, že autor věnoval pozornost i méně významným postavám a představil jejich minulé i současné životy. Příběh tím získal na barvitosti. A protože nechybí ani jemný humor, výsledkem je lobogo četba.


Aghatte
15.02.2023 1 z 5

Na knihu jsem se těšila, líbil se mi název i obálka, ale čekalo mě veliké zklamání.
Autorův ukecaný styl mi vůbec nevyhovuje, než dojdu na konec věty - a tím mnohdy i na konec odstavce - zapomenu, co tím chtěl básník říct.
Postavy povrchní, plytké, nikdo mi nijak nepřirostl k srdci, a je mi jedno, kdo koho a proč zabil. Závěrečná sepsaná přiznání tomu nasadila korunu.
Vracím do knihovny a jsem ráda, že jsem ji nezakoupila, jak bylo v plánu.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Vražda v secesní vile v seznamech

v Přečtených24x
ve Čtenářské výzvě8x
v Knihotéce34x
v Chystám se číst5x
v Chci si koupit1x