Knihomura komentáře u knih
Nevím, jestli to na mne není moc "výchovné". Ale ilustrace výborné a příběhy se dají při čtení poupravit - vyprávět si s dětmi při čtení. ;-)
Přijde mi, že se autoři střídají po dílu. Liché - vyprávěné z pohledu Ariho - jsou čtivější.
Výborné nápady pro trávení chvil s dětmi. V této šílené době zvlášť potřebná kniha.
Přešteno s vnukem. Za mne nic moc, ale tento žánr mne nikdy nebral. Nicméně pro začínající čtenáře v pohodě. Krátké kapitoly, velká písmena, ilustrace, jednotlivé díly kolem 110 stran.
Úžasné, vtipné a ilustrace Lucie Dvořákové vše nádherně doplňují.
Názorné pro nejmenší děti. Včetně oblíbených "okýnek". Myslím že třeba ještě i prvňíci to mají krásně přehledné.
Ljuba Štíplová mě zkrátka baví. Píše příběhy Čtyřlístku, ale její verše jsou hravé, vtipné - zkrátka super čtení. Rozhodně si vyhledejte její další knížky s básničkama.
Jan Kudláček a Milena Lukešová - geniální spojení. Určitě pro děti už i od tří let.
Rozšířené vydání, tentokrát s ilustracemi Heleny Zmatlíkové. Kocouři jsou skvělí, doporučuji pro společné čtení. Krátké vtipné kapitoly pobaví a budou vyhovovat i začínajícím čtenářům.
Nějak mne to neoslovilo. Myslím, že je spousta lepších knih s touto tématikou.
Do knihovny beru, ale domů ne. Tak geniální jako "Proč nekveteš?" to sice není, ale stále je to nadprůměr.
Uvedení autora Vladiníra Hulpacha - to je výsměch. Především to je Vojtěch Kubašta.