Knihomura Knihomura komentáře u knih

Nechci spinkat Nechci spinkat Marion Cocklico

Jde to.

13.02.2020

Lvíček Bertík Lvíček Bertík Manica Klenovšek Musil

Úžasné! Krásný příběh a úchvatná ušitá a vyšívaná zvířátka! Fakt radost. Tak jsme se s vnoučkem potěšili.

21.12.2019 5 z 5

Knížka pro Lucinku Knížka pro Lucinku Milena Lukešová

Pohlazení po duši. Kochejte se a nezapomeňte k tomu přibrat svoje děti nebo vnoučata.

11.12.2019

Andělé na vánoční pouti Andělé na vánoční pouti Ingrid Biermann

Nalaďte se s dětmi na nejkrásnější svátky v roce a užijte si Advent společným vyráběním.

27.11.2019

Příběh malého slona Babara Příběh malého slona Babara Jean de Brunhoff

Tak nevím..... maminka zastřelená, paní která mu koupí na co si vzpomene, když se vrátí zrovna "náhodou" se usmrtí král.....

27.11.2019

Moře potkalo oblohu Moře potkalo oblohu Eric Fan

Ilustrace suprové, ale nejsem si jistá, že tohle je knížka pro děti od 3 let.

22.11.2019 4 z 5

Jak krásná je Panama Jak krásná je Panama Janosch (p)

Úžasná knížka o přátelství a putování do "Panamy". Nechci ochudit čtenáře o konec, tak víc dál nepřidávám. Super pro společné čtení.

03.11.2019 5 z 5

Sladká tečka Sladká tečka Hana Zajícová

Krásné fotografie, ale receptů málo.

03.11.2019 4 z 5

Kamenní andělé Kamenní andělé Kristina Ohlsson

Všechny tři díly super. Kristina Ohlsson zkrátka psát umí!

07.07.2019 4 z 5

Skleněné děti Skleněné děti Kristina Ohlsson

Výborné čtení pro děti.

07.07.2019 4 z 5

Kromobyčejná pouť Barnabyho Brocketa Kromobyčejná pouť Barnabyho Brocketa John Boyne

Nejsem cílová skupina /přišlo mi to dost překombinované/, ale záměr byl jasný. Hlavně pro dospělé. A pan Boyne psát čtivě umí. Těším se na další jeho knihy. Třeba ty co byly vydané na Slovensku. Tak doufám, že u nás vyjdou co nevidět.

08.05.2019 4 z 5

Proč nekveteš? Proč nekveteš? Katarína Macurová

Nemá chybu! Snad jen, že je tak krátká.

31.01.2019 5 z 5

Pojď si hrát s koťaty Pojď si hrát s koťaty Ljuba Štíplová

Super básničky! Vtipné - skvělé pro děti na recitaci.

30.01.2019 5 z 5

Citlivá místa Citlivá místa Anna Gavalda

Neřekla bych že tato kniha povídek je lepší než první. Jsou stejně tak chytře napsané a nutí k zamyšlení. Těším se na další.

22.12.2018 5 z 5

Světe, div se Světe, div se Miloš Macourek

Nové vydání této půvabné knížky, při které se sešli dlouholetí přátelé. Skvěle jim to spolu "šlapalo".

25.01.2018

Mám tě ráda Mám tě ráda Jenny Bakker

Příběh pěkný, ilustrace SUPER !

08.11.2017

Jura a lama Jura a lama Markéta Pilátová

Skvělá knížka nejen pro malé děti. Včetně ilustrací. Pohoda, která z příběhu přímo sálá by bylo dobré aby se přelila na všechny xenofobní prudiče.

18.09.2017 5 z 5

O nezvedeném žabáčkovi a jiné pohádky O nezvedeném žabáčkovi a jiné pohádky Martina Kavková

Při čtení jsem si připadala, že mi stále někdo hrozí. A ty veršovánky... No nic. Ilustrace taky nic moc. Jen těch pár vzadu stojí za zmínku. Rozhodně jsou lepší knížky o přírodě pro děti.

19.07.2017

Krtčí sestry a pilné včelky Krtčí sestry a pilné včelky Roslyn Schwartz

Ale stále těší... :-D

06.07.2017 5 z 5

Prababiččina pohovka Prababiččina pohovka Anna Bengtsson

Krásné čtení o rodinné soudržnosti, soužití generací, předávání si zkušeností a jedné pohovky během sta let.

13.06.2017 5 z 5