KodalSa komentáře u knih
Některé věci by si zasloužily trochu víc rozvést. A ten konec? Ale jinak se mi knížka moc líbila, příběh byl zajímavý. Skoro si myslím, že by zasloužil pokračování.
Čas od času si nějaké YA docela ráda přečtu. Na tuhle knížku jsem se chystala už dlouho a nezklamala mě. Zajímavé spojení feel good a doby covidové, byla jsem zvědavá, jak to autorka zpracovala. A knížka se mi líbila, oceňuju i humor, který se tam objevuje.
Tady jsem úplně nevěděla jak hodnotit. Něco mezi 4 - 5 hvězdičkami. Aidden mě chvílemi trochu štvala, ale moc se mi líbil příběh jako takový. Navíc tak nějak soucítím s lidma, co umí vyřešit problémy všech okolo, ale ne ty vlastní...
Tohle je asi moje chyba. Tenhle díl se mi dostal do rukou dřív než Eragon, takže jsem si ho nemohla asi pořádně užít. Děj mi připadal trochu rozvláčný, zdlouhavý a chvílema jsem se trochu ztrácela. Ale dám šanci i prvnímu dílu.
Podle mě to bylo takové divné. Naivní, bylo tam hodně takových klasických klišé a přitom erotické scény už mi přišly trochu za hranou. Jako, u jiného typu knížky by mi nevadily vůbec, ale tohle byl takový divný zmatek. Do dalších dílů se už nepustím. Ale napsané to je hezky, abych zas jenom nenadávala.