kofola33

Zmatek. Prvni tretina knizky totalni zmatek. Trochu lepe se to rozjelo pozdeji a nektere veci zacaly davat smysl. Pribeh to byl zajimavy, nicmene forma psani nebyla muj salek kavy .
Je to moje prvni knizka autorky a mam pocit, ze i posledni.

Tak mam pocit, ze cervenejsi knihovna to uz byt nemohla....asi jsem od autorky cetla i lepsi, ale pribeh to nebyl spatny, jen tak strasne predvidatelny....au.

Tak tohle se mi cetlo dost tezce...Pribeh to byl bezesporu zajimavy, ale dobra prvni pulka knizky byla utrpeni, ve druhe casti se to trochu rozjelo...nicmene autora si skrtam, nelibil se mi styl psani, proste to nebyl muj salek caje.

Jo, nebylo to spatne, ale neco mi tam taky nesedelo. Romanticky pribeh jak z cervene knihovny, napeti, ale misty se mi to tak nejak vleklo, takze davam 3 hvezdy, uz jsem cetla od autorky lepsi.

Od autora jsem cetla i lepsi knihy, ovsem priznavam, ze jsem byla ovlivnena serialem na Netflixu, ktery se mi libil kupodivu vice nez knizka. Prvni pulka knizky byla trochu nezazivna, ale pak uz to melo spad.

Moje prvni knizka od autora, nebylo to spatne, ale ani vynikajici na muj vkus. Misty me to za zacatku trosilinku nudilo, ale jinak to melo spad. Konec byl prekvapivy, hlavne motivy pachatele i kdyz jsem to tak trochu tusila, kdo to je...

Takove jednohubky, druha mensi nez prvni. Zadne aaach, ale ani oooou...Dobre cteni na destive odpoledne.

Naprosto uzasna knizka! Cetla jsem jednim dechem, nemohla jsem ji odlozit. Napeti by se dalo krajet. VElice doporucuji! Vypada to, ze autor toho asi vice nenapsal, vecna skoda.

Jak to rict? Dextera proste miluju! Bohuzel jsem nejdrive videla serial a pak cetla. Kniha je vytecna, jen jsem tim padem mela trochu problem se s kniznim Dexterem ztotoznit, v knize mi nebyl tak moc sympaticky jako v serialu. Myslim, ze prave v druhe casti je to uplne jine nez v TV a to bylo prijemne prekvapeni. Nicmene Dexter je muj milacek, takze davam sto bodov! PS: za 27 dni zacina osma rada serialu a nemuzu se dockat!

Prvni kniha autorky, velice ctive, napinave a prijemne cteni. Mam rada tenhle styl cteni, takze za me to je plny pocet bodu!

Docela prijemna kniha, historicky pribeh okoreneny troskou napeti a lasky, naprosto nenarocne cteni na destive odpoledne.