Kontryhelka Kontryhelka komentáře u knih

Muž, který se topil Muž, který se topil Miloslav Švandrlík

Knihu jsem přečetla, ale řadím ji spíše jako slabší. Vtipná určitě je, ale není to ono..

30.11.2020 3 z 5

Kostlivec v kredenci Kostlivec v kredenci Miloslav Švandrlík

Vtipná kniha pro mně nových povídek. Některé slabší, ale dobré zůstalo zachováno, takže spokojenost.

Kdo se bojí, nesmí na hřbitov Kdo se bojí, nesmí na hřbitov Miloslav Švandrlík

Opět známé a méně známé povídky, které stojí za přečtení.

Hajlující upír Hajlující upír Miloslav Švandrlík

Nebylo to zase tak extra, ale ráda jsem si knihu přečetla. Jsou lepší, ale stejně stojí za to si ji přečíst a udělat si obrázek každý sám. Vyloženě špatná není, ale také co pořád vymýšlet, že.

Draculův zlověstný doušek Draculův zlověstný doušek Miloslav Švandrlík

Perfektní čtení na dobrou noc. Známé i méně známe povídky. Které milovníky žánru neodradí a rád si je s chutí přečte.

Draculův temný stín Draculův temný stín Miloslav Švandrlík

Slavné a opakující se hororové povídky. Jsou čtivé a prima oddychovky.

Draculův poslední doušek Draculův poslední doušek Miloslav Švandrlík

Perfektní kniha hororových povídek pro všechny milovníky tohoto žánru. Hodně se povídky opakují, milovníci Švandrlíka potvrdí, že pod různými názvy knih jsou povídky totožné. Jen v jiném pořadí.

Doktor od Jezera hrochů Doktor od Jezera hrochů Miloslav Švandrlík

Moje velmi oblíbená kniha a srdcovka. Tuhle knihu mám doma spoustu let a ráda se k ní vždy vracím. Splňuje očekávání, je vtipná a skvěle napsaná. Vykresluje postavičky svérázným a pravdivým způsobem. Lidé se nemění za žádných okolností a za žádného režimu. Spousta komických situací, zápletek a dobrodružství, které umí napsat jen sám život.

30.11.2020 5 z 5

Děs čiší z minulosti aneb reinkarnace Děs čiší z minulosti aneb reinkarnace Miloslav Švandrlík

Tato kniha není zase tak úžasná jako ostatní knihy pana Švandrlíka. Ano, je zajímavá, přečetla jsem jí, ale pouze jednou, již se k ní nevrátím.

30.11.2020 2 z 5

99 národních specialit sovětské kuchyně 99 národních specialit sovětské kuchyně Miloslav Švandrlík

Jde o recepty ruské kuchyně. Nehledejte zde žádnou vtipnou povídku.

30.11.2020 2 z 5

100 nejlepších hororů 100 nejlepších hororů Miloslav Švandrlík

Skvělá kniha hororů. Prakticky všechny tyto povídky se opakují v různých knihách, pod jinými názvy. Čtivé, perfektní, mrazivé, vtipné.

Příšerná smrt krásné dívky Příšerná smrt krásné dívky Miloslav Švandrlík

Mix povídek,některé lepší, některé horší. Ale za mně srdcovka, která stojí za to přečíst.

Draculův švagr Draculův švagr Miloslav Švandrlík

Všechny knihy a povídky od Švandrlíka jsou perfektní. Soubor povídek strašidelných, úsměvných, prostě typický humor pana Švandrlíka.