Kontryhelka komentáře u knih
Knihu jsem přečetla, ale řadím ji spíše jako slabší. Vtipná určitě je, ale není to ono..
Vtipná kniha pro mně nových povídek. Některé slabší, ale dobré zůstalo zachováno, takže spokojenost.
Opět známé a méně známé povídky, které stojí za přečtení.
Nebylo to zase tak extra, ale ráda jsem si knihu přečetla. Jsou lepší, ale stejně stojí za to si ji přečíst a udělat si obrázek každý sám. Vyloženě špatná není, ale také co pořád vymýšlet, že.
Perfektní čtení na dobrou noc. Známé i méně známe povídky. Které milovníky žánru neodradí a rád si je s chutí přečte.
Slavné a opakující se hororové povídky. Jsou čtivé a prima oddychovky.
Perfektní kniha hororových povídek pro všechny milovníky tohoto žánru. Hodně se povídky opakují, milovníci Švandrlíka potvrdí, že pod různými názvy knih jsou povídky totožné. Jen v jiném pořadí.
Moje velmi oblíbená kniha a srdcovka. Tuhle knihu mám doma spoustu let a ráda se k ní vždy vracím. Splňuje očekávání, je vtipná a skvěle napsaná. Vykresluje postavičky svérázným a pravdivým způsobem. Lidé se nemění za žádných okolností a za žádného režimu. Spousta komických situací, zápletek a dobrodružství, které umí napsat jen sám život.
Tato kniha není zase tak úžasná jako ostatní knihy pana Švandrlíka. Ano, je zajímavá, přečetla jsem jí, ale pouze jednou, již se k ní nevrátím.
Jde o recepty ruské kuchyně. Nehledejte zde žádnou vtipnou povídku.
Skvělá kniha hororů. Prakticky všechny tyto povídky se opakují v různých knihách, pod jinými názvy. Čtivé, perfektní, mrazivé, vtipné.
Mix povídek,některé lepší, některé horší. Ale za mně srdcovka, která stojí za to přečíst.
Všechny knihy a povídky od Švandrlíka jsou perfektní. Soubor povídek strašidelných, úsměvných, prostě typický humor pana Švandrlíka.