99 národních specialit sovětské kuchyně
Alena Vlčková , Miloslav Švandrlík
https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/178519/99-narodnich-special-178519.jpg
4
3
3
Speciality teplé kuchyně - Ryby - Hovězí maso - Vepřové - Telecí - Skopové - Mletá masa - Vnitřnosti - Bezmasá jídla - Králík - Kuře - Kachna - Husa.
Přidat komentář
Kniha byla vydaná jako neprodejná členská prémie nakladatelství LN. Skvělý 30 stránkový úvod, žádná vyčpělá agitka od gurmána a spisovatele M. Švandrlíka s ilustracemi Neprakty ( J. Wintera). Recepty z ryb a masa, jako rybář jsem knihu ocenil, Rusové ryby připravit umí . V knize nejsou recepty jen ruské kuchyně , ale i gruzinské, uzbecké, běloruské, tatarské, litevské, prostě států bývalého SSSR.