99 národních specialit sovětské kuchyně hodnocení

99 národních specialit sovětské kuchyně
https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/178519/99-narodnich-special-178519.jpg 4 3 3

Speciality teplé kuchyně - Ryby - Hovězí maso - Vepřové - Telecí - Skopové - Mletá masa - Vnitřnosti - Bezmasá jídla - Králík - Kuře - Kachna - Husa.

5
1 x
4
1 x
3
0 x
2
1 x
1
0 x
0 x

Hodnocení knihy 99 národních specialit sovětské kuchyně: 73 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 3

ironst
(n)
5 z 5

Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení v grafu nahoře, se všemi hodnotícími níže. Ti, jejichž hodnocení se zatím nezapočítává, mají za svou přezídvkou označení (n).

Autoři knihy

Alena Vlčková
česká, 1942 - 2011
Miloslav Švandrlík
česká, 1932 - 2009