99 národních specialit sovětské kuchyně hodnocení
Alena Vlčková , Miloslav Švandrlík
https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/178519/99-narodnich-special-178519.jpg
4
3
3
Speciality teplé kuchyně - Ryby - Hovězí maso - Vepřové - Telecí - Skopové - Mletá masa - Vnitřnosti - Bezmasá jídla - Králík - Kuře - Kachna - Husa.
5 |
|
1 x |
4 |
|
1 x |
3 |
|
0 x |
2 |
|
1 x |
1 |
|
0 x |
|
0 x |
Hodnocení knihy 99 národních specialit sovětské kuchyně: 73 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 3
ironst (n)
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení v grafu nahoře, se všemi hodnotícími níže. Ti, jejichž hodnocení se zatím nezapočítává, mají za svou přezídvkou označení (n).