99 národních specialit sovětské kuchyně přehled
Alena Vlčková , Miloslav Švandrlík
![99 národních specialit sovětské kuchyně 99 národních specialit sovětské kuchyně](https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/178519/99-narodnich-special-178519.jpg?v=1385599748)
Speciality teplé kuchyně - Ryby - Hovězí maso - Vepřové - Telecí - Skopové - Mletá masa - Vnitřnosti - Bezmasá jídla - Králík - Kuře - Kachna - Husa.
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize 99 národních specialit sovětské kuchyně. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (2)
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha 99 národních specialit sovětské kuchyně v seznamech
v Přečtených | 6x |
v Mé knihovně | 10x |
v Chci si koupit | 3x |
Kniha byla vydaná jako neprodejná členská prémie nakladatelství LN. Skvělý 30 stránkový úvod, žádná vyčpělá agitka od gurmána a spisovatele M. Švandrlíka s ilustracemi Neprakty ( J. Wintera). Recepty z ryb a masa, jako rybář jsem knihu ocenil, Rusové ryby připravit umí . V knize nejsou recepty jen ruské kuchyně , ale i gruzinské, uzbecké, běloruské, tatarské, litevské, prostě států bývalého SSSR.