99 národních specialit sovětské kuchyně přehled

99 národních specialit sovětské kuchyně
https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/178519/99-narodnich-special-178519.jpg 4 3 3

Speciality teplé kuchyně - Ryby - Hovězí maso - Vepřové - Telecí - Skopové - Mletá masa - Vnitřnosti - Bezmasá jídla - Králík - Kuře - Kachna - Husa.

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize 99 národních specialit sovětské kuchyně. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (2)

vvikingg
18.07.2024 5 z 5

Kniha byla vydaná jako neprodejná členská prémie nakladatelství LN. Skvělý 30 stránkový úvod, žádná vyčpělá agitka od gurmána a spisovatele M. Švandrlíka s ilustracemi Neprakty ( J. Wintera). Recepty z ryb a masa, jako rybář jsem knihu ocenil, Rusové ryby připravit umí . V knize nejsou recepty jen ruské kuchyně , ale i gruzinské, uzbecké, běloruské, tatarské, litevské, prostě států bývalého SSSR.

Kontryhelka
30.11.2020 2 z 5

Jde o recepty ruské kuchyně. Nehledejte zde žádnou vtipnou povídku.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha 99 národních specialit sovětské kuchyně v seznamech

v Přečtených6x
v Mé knihovně10x
v Chci si koupit3x

Autoři knihy

Alena Vlčková
česká, 1942 - 2011
Miloslav Švandrlík
česká, 1932 - 2009