99 národních specialit sovětské kuchyně podobné
Alena Vlčková , Miloslav Švandrlík
Speciality teplé kuchyně - Ryby - Hovězí maso - Vepřové - Telecí - Skopové - Mletá masa - Vnitřnosti - Bezmasá jídla - Králík - Kuře - Kachna - Husa.
Podobné knihy (6)
Ruská kuchyně Marek LebkowskiEncyklopedie kulinárního umění 6. více
Ruská kuchyně neznámý - neuveden
Ruská kuchyně je velmi pestrá, ostatně jako celá země. Jednotlivé pokrmy se liší doslova region od regionu, v Rusku se setkáme s různými úpravami jednotlivých pokrmů i krajovými specialitami. V ruské kuchyni se velmi č... více
99 sladkostí sovětské kuchyně Oldřich Dufek
Moučníky, nákypy, koláče, zmrzlinové poháry, cukroví, jablečné speciality, ovocné deserty, pěny, ořechové pochoutky, piškoty, bábovky, rosoly, zavařeniny... více
99 specialit sovětské kuchyně Alena Vlčková
Lahůdky studené kuchyně - Jednohubky - Saláty - Paštiky - Rolády - Pečeně - Omáčky - Marinovaná zelenina - Ovoce - Zelenina - Luštěniny - Houby - Polévky - Pirohy - Ryby více
3x 99 specialit sovětské kuchyně Miloslav Švandrlík
Souborné vydání tří populárních kuchařek z počátku 80. let - 99 specialit sovětské kuchyně (1980), 99 národních specialit sovětské kuchyně (1981) a 99 sladkostí sovětské kuchyně (1982). více
Ruská kuchyně v proměnách doby Petr Pešek
Kniha Ruská kuchyně v proměnách doby je to ucelenou, promyšlenou studií o vývoji ruské jídelní tradice. Mnohostranně pojaté kulturologické zkoumání se opírá o etnografii, historii, sociologii, některé obory medicínské, a... více