KorryBeaters komentáře u knih
(SPOILER) Achjo, nerozumím tomu jak někdo dokáže napsat něco co rozežírá mé nitro, když zrovna nemohu číst (což v mém případě byl pouze spánek)
Absolutně dokonalé pokračování Kivy, které mě upřímně vtáhlo více než dobrodružství z věznice. Zamilovala jsem si královskou rodinu- asi nejvíce zlatíčko Caldona- která stále byla plná nových překvapení. I když některé zvraty byli občas předvídatelné, kniha si stále zachovala takové ty momenty zapadajících puzzlí v mysli a svěšených brad. Hlavně konec….který mi lehce rozerval srdce, ale co jsem také čekala?
Já tu knihu miluju!
Vybrala jsem si ji jako odpočinkovou na dovolenou a úplně mi teda odpočinout nedala. :D Když jsem si myslela, že už to silenejsi být nemůže, přece bylo! Úžasné sympatické postavy a potom takové, které strašně vytáčí, ale dělají tuto knihu knihou, nad kterou jsem se opravdu nahlas zasmála!
(SPOILER) to je prostě neuvěřitelné. máme tu třetí díl a autor si stále drží naše zaujetí od začátku do konce. za mě 3. díl o něco méně poutavý než předešlé. ale to je mou blbosti, ne tou knihou :D tento díl více řeší politiku a dobývání měst, které mě hold nebavili tak moc, jako elfové a jejich zvyky. ale to muselo být! je krásné pozorovat dospívajícího Eragona a jeho zdaleka více prohloubeného vztahu se Safirou. Miluju. Jsem zvědavá, jak to cele dopadne ve čtvrtém dílu.
(SPOILER) wow. prostě wow! úžasný druhý díl, který si udržel stejnou úroveň jako předešlý. miluji elfy, tak jsem ji užívala žití s nimi. máme možnost poznat rozsah kouzel a sledovat Eragona při jejich učení. vidíme také příběh z úhlu Rorana, což mě někdy místy nezaujalo tak moc, jako linie Eragona, ale i tak je to poutavé počteníčko. a co se týče Aryii…:D
rozhodně majestátní začátek, který mě přinutil hned stejný den po přečtení zajít do knihkupectví pro nový. obrovský obdiv pro 15 letého chlapce, který dokázal vymyslet a NAPSAT zbrusu nový svět. osobnost Eragona se Safirou jsem si hned zamilovala a rozhodně potřebuji vědět, jak to celé skončí!