koudja komentáře u knih
Super knížka postřehů, ke kterým se opravdu člověk může vracet.
Zdařilá publikace vzniklá v rámci exkurze se studenty. Inspirativní fotky zajímavých míst doplňuje smysluplný text. V závěrečné fázi publikace jsou studentské koncepty horských budov, které jsou jednoduše představeny na 2-4 stránkách pomocí skic a krátkých popisků.
7/10, něco je super, něco se mi louskalo blbě, něco moc neoslovilo.
Přišlo mi to fajn, pár básní super, hodně pro mě průměr, co jsem buď nepobral, nebo nezaujaly.
Zvířátka se občas nechovají moc logicky a z některých příběhů nijak zázračná poučení neplynou. Ale blbý to úplně neni.
Výborný.
"Budeme fňukat nad legendami o tom,
jak se pohanští Indiáni navzájem mučili,
a nad krutostmi křesťanů se budeme usmívat...?"
Krása jazyka českého.
12x to samé totiž nemusí být úplně to samé.
Myslel jsem si, že mne to bude bavit. 1. Ivana znám, 2. pohybuju se kolem letectví. Tak sem s říkal, že by to dle názvu mohlo být fajn. Není to fajn! Je to úplně geniální a i přes nedostatek času a nutnost dělat jiné věci, jsme to zhltal v pozdním večeru naráz, i když jsem to chtěl otevřít jen na 1 báseň.
Jo a grafická úprava a ilustrace jsou taky hodně v topu...
Ač mám Saroyana rád, tohle mi přišlo spíš průměrný a vlastně si z těch povídek skoro nic nepamatuju. I tak jsem to ale dočetl, tak to úplně špatný být nemohlo. :-)
Sice to není moc o skejtu, ale příběh řádové sestry je to dobrý!
Nejoblíbenější mojí básnickou sbírkou to asi nebude, ale je to super.
Jsem rád, že jsem to dal, ale buď jsem nebyl správně naladěn, nebo je to fakt totální wtf. Nepřipadlo mi to moc dobré a smysluplné. Ale vlastně to svým způsobem dobrý je.
I přes to, že kniha zpracovává téma grafického odpadu, sama odpadem rozhodně není!
Super kniha o průkopnictví létání na Aljašce, o strastích letů mimo civilizaci i o jejich kráse.
Létání je samo o sobě kouzelné a přidáním snového Saunders-Vixen to Bach rozhodně nezkazil!