krabat krabat komentáře u knih

Slavnosti sněženek Slavnosti sněženek Bohumil Hrabal

Bogan prostě uměl popsat život jaky je krásný a živočišný laskavý i krutý .Já ty jeho knihy prostě miluju !!!!!!!!

31.03.2014 5 z 5

Himmlerova kuchařka Himmlerova kuchařka Franz-Olivier Giesbert

Pěkna ale misty trochu zvracena kniha přesto doporučuji

13.02.2016 4 z 5

Pražský hřbitov Pražský hřbitov Umberto Eco

Velmi tlusta kniha a velmi těžke čteni spousta jmen nazoru děju a postav pro naročneho čtenaře

12.07.2015

Dumasův klub Dumasův klub Arturo Pérez-Reverte

Dobra kniha ale film se me libil vic

24.05.2015

Zatím dobrý: Mašínovi a největší příběh studené války Zatím dobrý: Mašínovi a největší příběh studené války Jan Novák

Skvela kniha velmi napinavy priběh trochu to pozměnilo muj pohled na bratry mašíny syny velkého otce a hrdiny jakým byl josef mašin za okupace .Doporučuji i audioknihu skvely pan Ornest doporučuji

03.08.2014

Čtyři dohody – Kniha moudrosti starých Toltéků Čtyři dohody – Kniha moudrosti starých Toltéků Don Miguel Ruiz (p)

První dojem teto knihy je vemi kladný měl jsem pocit že jde o něco převratného pak přijde konec kouzla kouřového zrcadla a zjistíte že jde jen o pouhou manipulaci ruzné sekty to dělají podobně a taky řikaji že to myslí dobře .Poslechněte si J.Duška a zjistite že tato kniha možná funguje jako pračka na mozek a to já mám humor ala dušek rád ale je to jen názor třeba to někomu pomáhá

31.03.2014 3 z 5

Alchymista Alchymista Paulo Coelho

Krasna kniha plná naděje a lásky doporučuji i audioknihu skvělý Lukaš Hlavica

31.03.2014 5 z 5