kristynakris komentáře u knih
Knížce jsem ze začátku vůbec nemohla přijít na chut. Nemohla jsem se začíst a čtení jsem neustále odkládala.
ALE ve finále jsem se do ní začetla takovým způsobem že jsem jí dočetla během dvou dnů a byla jsem nadšená =)
Strhující a neuvěřitelný příběh.
Na začátku jsem si myslela , že jí ani nedočtu, ale když se děj rozjel stálo to za to a knížka se pro mě stala jednou z oblíbených.. =) Přečetla jsem jí za dva dny ale u posledních tří kapitoly jsem brečela jak malý dítě.. nečekaný závěr.. můžu jenom doporučit =)
Patří k mým nejoblíbenějším příběhům. Nebo spíše na plné čáře u mě vede a jsem schopna ji číst neustále dokola a příběh Panemu, Capitolu, Krajů a všech postav mě nikdy nepřestane fascinovat a znovu a znovu ohromovat. Trilogii jsem četla několikrát a vždy jsem objevila něco zajímavého co předtím ne. Úžasné dílo.
Na začátku jsem is myslela, že ji ani nedočtu. Pomalý rozběh, ale jakmile se to rozjede stojí za to to dočíst a nešlo přestat =)
Odkaz dračích jezdců jsem si zamilovala, ale poslední díl jsem četla nejdýl, protože mě do děje nevtáhl. Mohlo to být lepší =) Ale stejně mám ráda příběh dračích jezdců)
Některé negativní názory se mi nezdají, ale je to věc názoru. Oba dva díly co jsou prozatím ke čtení v ČJ jsem přečetla za víkend a nemůžu se dočkat až budu mít v ruce díl poslední. Kniha mě fascinuje mám ráda hrdinky tohoto typu vržené do nezvladatelné společnosti v budoucnosti s milostnou linkou, kterou musí řešit. Myslím si, že kniha je vhodná spíše pro dívky , ale můžu jen doporučit, příběh jsem si zamilovala. Můžu jenom doporuit =)