krtica komentáře u knih
Parádní knížka,hrozně rychle jsem ji přečetla,člověk se nedokáže odtrhnout.Napínavá od začátku do konce,nečekaný závěr.Určitě si od autorky přečtu další.
Pohodová knížka,dobře se četla.Vadila mi jedna věc- hodně pravopisných chyb,což by se stávat nemělo.
Ze začátku jsem se ztrácela v postavách a v čase,od druhé části mě příběh zaujal a pak se mi líbil čím dál víc.Nesmím zapomenout na opravdu nečekaný konec.
Romantická oddechovka.Zkraje naivní hrdinka si získala mé sympatie a od knížky jsem se nemohla odtrhnout.Konec - jak jinak -dokud neumřeli,žijí v poušti dodnes...
Celá série se mi moc líbila,jednotlivé díly na sebe navazují,dočetla jsem jeden a už jsem byla zvědavá na další.
Tak tohle mě nenadchlo,dočetla jsem jen silou vůle.Moc zamotané,ztrácela jsem se v postavách.
Pohodová knížka,moc pěkné počtení ze současnosti.
Moc pěkná knížka,její přečtení můžu jen doporučit. A jako bonus nádherná obálka.
I když životopisné knížky moc nečtu,tahle se mi líbila,něco nového jsem se dověděla.
Opět zajímavý námět,jsem zvědavá,jak se bude příběh vyvíjet dál...
K Malému princi se určitě vrátím....Četla jsem ji poprvé a určitě ne naposledy.Člověk si po přečtení uvědomí spoustu věcí..Přečetla jsem ji za pár hodin,ale hodně ve mně zanechala.