kryspin66 komentáře u knih
Další z řady detektivních příběhů. Dalo se brzy odhadnout průběh příběhu(případu).
Zajímavá krimi, ale vcelku brzy se dá uhodnout pachatel. Jsem zvědavý na další díl jak bude příběh rychtáře pokračovat. Doporučuji přečtení.
Totéž se dá říci i o třetím díle o Alessandře. Občas bylo neuvěřitelný co dokázala "přežít".?.?.?
Tento druhý díl už nebyl tak skvělý jako díl první. Uvidím co třetí...
Kniha mě vcelku nadchla. Po delší době zase pořádný příběh. Román měl spád a docela mě zaujalo podání příběhu z pohledu dvou lidí. Mohu vřele doporučit. Těším se na další pokračování i když mám obavu, aby další díl nebyl kopií předešlého dílu.
Velmi mile mi tato kniha potěšila. Přečetl jsem jí za tři dny. Mohu doporučit.
Další kniha o vyšetřování vražd a záhad které vede Dante Alighieri. Dost podobný první knize. Za obě bych dal 3,5 hvězdičky. Přesto vynaloženého času na přečtení nelituji.
Musím napsat, že sem vcelku z této knihy rozpačitý. V jednu chvíli je děj poutavý že se od něj nelze utrhnout a vzápětí je tam spousty rádoby filozofických rozhovorů téměř nic neříkajících. Chystám se číst i druhou knihu Záhady světla tak jsem zvědavý co děj přinese.
Tento díl byl dost předvídatelný, přesto nelituji že jsem knihu četl.
Musím k této knize poznamenat, že je to s dějem jako na houpačce. Chvíli je děj strhující a vzápětí je to trochu nuda. Pachatel se dá vcelku brzo odhalit. Přesto nelituji, že jsem tuto knihu přečetl.
Dost podobný knize Soucit s ďáblem, ale přesto jsem knihu četl a musím napsat, že i tak mě děj bavil.
Velmi zajímavá historická krimi. Doporučuji si udělat na tuto knihu čas a přečíst si ji.
Další z řady knih o Jožíku Bukovském. Poutavý děj opět nechybí. Doporučuji.
Tento díl mě už tolik nenadchnul jako knihy předešlé, ale stejně stojí za přečtení. Dozvědět se něco z doby Konstantina není na škodu.
Poměrně čtivá historická krimi a vcelku nečekané rozuzlení. Doporučuji přečtení.
Další pokračování příběhů jednotlivých postav ve staré Anglii a Walesu. Tento díl mě už tolik nenadchnul jako díl předešlý, ale přesto je poutavý a vtáhne do děje. Při úmrtí Joany a Lewelyna jsem si musel dávat přestávky abych to vůbec ustál. Vřele doporučuji přečtení románů. Je to už pátý román od této úžasné autorky, proto si ji přidávám do oblíbených.
Řekl bych, že tento díl byl o něco méně poutavý než díly předešlé. Škoda že už se dalšího pokračování nedočkáme. Vřele doporučuji přečtení všech čtyř dílů.
Tak tento díl byl trochu odlišný svým dějem proti dílům předešlým, ale přesto vřele doporučuji. Co díl čtvrtý? Uvidím jdu na něj.
Tento druhý díl mě také oslovil, ale o trochu méně než jsem čekal. Prostě první díl je lepší. Přesto jsem zvědav jaké budou další osudy Adélie.