Kryštofka Kryštofka komentáře u knih

Století moudrosti Století moudrosti Caroline Stoessinger

Inspirativní! Nacházím v Alici další svůj vzor. Jdu si po dlouhé době zahrát na piano. A víc skromnosti by mi taky neuškodilo...

Příběh mnohonásobně předčí literární schopnosti autorky.

30.12.2017 3 z 5

Anti-aging: Jak si zachovat zdraví a krásu Anti-aging: Jak si zachovat zdraví a krásu Monika Golková

No jo, mládí v čudu, ale pořád to nevzdávám. Teorie plná hlava, tak teď hop do praxe. Hop! Hop!!!!!

30.12.2017 4 z 5

Nejčastější chyby v angličtině a jak se jich zbavit Nejčastější chyby v angličtině a jak se jich zbavit Lucie Poslušná

Výborně odvedená práce, chválím.

19.02.2017 5 z 5

Jazykový průvodce pro přežití - Velká Británie Jazykový průvodce pro přežití - Velká Británie neznámý - neuveden

Vtipně, chytře, čtivě a s lehkostí napsaný průvodce. V mém věku už mě rodiče stěží vyšlou na jazykový pobyt do zahraničí, ale svým dětem bych tuhle knížku s radostí do zavazadla přibalila. Kdyby vyšla o pár let dřív :-)

19.02.2017 5 z 5

Dům v Bretani Dům v Bretani Marta Davouze

Tak za prvé obdiv. Začít ve věku autorky jinde a jinak si prostě zaslouží obdiv. Za druhé příjemné překvapení, ze stránek na mě vyskočil spolužák z matfyzu, má hezkou a chytrou rodinu a a to je radost. Inspirativní oddechovka s občas podivnými jazykovými obraty, která si ani nehraje na velké umění.

03.02.2017 3 z 5

Zázvorek Zázvorek Zdeňka Omelková

Sluníčko Zdenička a její láskou naplněné vzpomínky.

02.02.2019 5 z 5

Judaizmus Judaizmus Jaroslav Franek

Po mnoha letech jsem se ke knize vrátila, abych si osvěžila základní přehledně zpracované informace týkající se judaizmu.

02.02.2019 4 z 5

Vinnetou naší doby Vinnetou naší doby Richard Erml

Hravé, pestré, niterné, obsažné, nepodlézavé. Krásné fotografie. Autor odvedl skvělou práci.

01.01.2019 5 z 5