KubaHanzelin komentáře u knih
Silnější dvě hvězdy.
Je to něco jiného než ostatní Assassin's Creed knihy, jedná se spíš o young adultovku, která navíc působí jako úvod k dalším knihám, nojo, ale úvod se nemá táhnout na 250 stran když má samotná kniha 300, ale abych nebyl jen negativní, děj příjemně plynul a četlo se to skoro samo, snad budou další díly lepší
3* jsou možná málo, ale přišlo mi to slabší jak první díl, humor byl trochu nucený a to ho tam bylo méně, ale kniha pořád krásně plynula a příjemně se četla, mrzí mě, že hrdinové jejich osudy sledujeme opustili naší postapo zemičku, ale chápu, že chtěl pan Kotleta ukázat jak to vypadalo i jinde:) 3.4/5* Banzai!
Rodinné drama, které téměř zničilo vesmír, akční a parádní oddechovka
Deadpool jako Indiana Jones a následný roadtrip? Sakra proč ne?! Blade, všemožná stvoření temnot a Babicův recept jak přebrat Drákulovi snoubenku!
Retro část společně s jeho návazností v současnosti mě dost pobavila, Deadpool dal Lukovi a Iron Fistovi fakt zabrat.
Hodný, zlý a ošklivý tak moc k smíchu už nebyl, podívali jsme se na Deadpoola z trochu jiné strany než jsme zvyklí..
Není to jen hláškující, vtipný a nechutný psychopatický žoldák, ale i člověk, co si toho dost prožil.. a co? To se dozvíte během čtení, Kapitán a Logan tvořili super parťáky ikdyž se na to ze začátku moc netvářili:)
Kresba je klasicky deadpoolovsky příjemná
Co to sakra bylo? Po takovém kvalitním nášupu, příjde tohle?
Pasáže s Jainou se nedaly číst a její chování mě vytáčelo snad ještě víc než Jacen v Bodu Rovnováhy..
Jedna hvězda za Kypa Durrona a Jaga Fela, možná bych přidal i další kdyby jsme zde měli víc Hana, Leiy, Luka a Mary, ale prostě ne.
Druhá hvězda je snad jen za respekt k této serii..
Doufám, že tohle bylo jediné zakopnutí v této serii.
Tak tohle se fakt příjemně četlo, Luceno je borec, kapánek z toho byl špionážní thriller, ale to vůbec nevadilo! Právě naopak..tohle byla správná HanSolovka!
Paráda, Zahn je prostě borec! Star Wars jak má být!
Už tu pokukuji po třetím a závěrečném díle, který bude mít doufám, taky pořádné grády:)
Trochu odklon od mých žánrů, ale rozhodně nelituji, jsem fanouškem seriálu Vikings, bohužel tato kniha s ním má společného jen opravdu málo, ale to ji na zajímavosti neubírá, jen mi dělalo problém si představovat Ragnarovy syny jinak než jak je znám ze seriálu, autorovi musím přiznat, že jsem byl až do konce napnutý jak to bude se smrtí Ragnara a to bylo to co mě u knihy drželo, hvězdu snad ubírám jen za prostřední část knihy, kdy se až moc mluvilo, asi jsem spíš na ty bitvy :D jsem zvědav na další díly
Kniha měla parádní spád a i na slušnou délku, téměr 700 stran se četla příjemně, každopádně měla velky potenciál a nemohl jsem se dočkat "prvního kontaktu", který mě dost zklamal, pro mě osobně prostě průměr, hardcore sci-fi jak má být, ale na zadek se z toho neposadím.
Další komiksy s Vaderem v ČR prosím!
Robina fakt nemusím, jakoukoliv verzi, ale na jednu stranu bylo zajímavé se na Gotham podívat z trochu jiného pohledu, než z toho pohledu Bruce Waynea, kresba byla hezká a mile překvapili padouši, kteří nejsou tak "opotřebovaní"
Napínavé až do konce! Od prvního dílu jsem se s kresbou trochu pral, ale po několika stránkách jsem si zvyknul a příběh si opravdu užil
Jedna z nejlepších fantasy ság co existuje!
Opět překrásná kresba! Joker se tentokrát utrhl ze řetězu a nedokáže přestat, ale to vůbec nevadí! Parádní zábava, nemám co dál dodat.. snad jen HA!
Závěr trilogie byl rozhodně nejslabší..nemůžu si pomoct, ale mohla být tak 200 stran kratší.. přesto super čtení!
Konečně dějový posun!
Dvacítka bude nejspíš pořádný nářez, ale i tento díl stál za to
Těším se na únor!