KubaKJ KubaKJ komentáře u knih

Doktor Vesmír Doktor Vesmír Bob Ward

Vyčerpávající životopis člověka, který svým nadšením pro práci změnil svět a díky kterému je dnes vesmírný výzkum mnohem dál, než by byl bez něj. Pokud se někdo zajímá o vesmír a historii, tato knížka je pro něj jako dělaná. Vernehr von Braun byl opravdu výjimečný člověk, který se nenechal vzít své sny ani přesvědčení...

Jitro kouzelníků Jitro kouzelníků Jacques Bergier

Pro pochopení je třeba si knížku přečíst alespoň 3x a to s odstupem několika let. Pak teprve člověk knížku úplně pochopí. Záleží na životních zkušenostech. Dá se z ní hodně naučit... změní pohled na svět.

Poker. Teorie a praxe Poker. Teorie a praxe David Sklansky

Tohle není absolutně knížka pro začátečníky. Je tam hodně zbytečností, které začínajícím hráčům akorát zblbnou hlavu

26.08.2012 2 z 5

Harrington on hold'em. Díl 2, Závěrečné fáze turnajů Harrington on hold'em. Díl 2, Závěrečné fáze turnajů Dan Harrington

Ještě lepší, než 1. díl...

26.08.2012 5 z 5

Harrington on hold’em. Díl 1, Strategie hry Harrington on hold’em. Díl 1, Strategie hry Dan Harrington

Absolutně nejlepší knížka o pokeru!!!

Útěk do divočiny Útěk do divočiny Jon Krakauer

Takhle to vypadá, když místo slov přijdou na řadu činy. Smutná knížka, ale dobře se čte... Lepší než film, ve kterém je hodně věcí jinak.

Kurupira: Zlověstné tajemství Kurupira: Zlověstné tajemství Jaroslav Mareš

Jedna z nejlepších knížek, které jsem kdy četl. Pan Mareš poutavě popisuje amazonský prales i život místních lidí. SUPER!!!

Smrt ve sloní trávě Smrt ve sloní trávě Jaroslav Mareš

Nejlepší knížka o Africe, kterou jsem četl. Celá trilogie je dobrá, ale Smrt ve sloní trávě vede!