kuky921 komentáře u knih
Prima čtení pro rodiče, kteří chtějí nakouknout do zákoutí přípravy první třídy.
Jedná se o historický pohled na hotel Ritz od začátků při otevření až do roku 1979, kdy byl prodán egyptskému magnátovi Mohamedu Al-Fayedovi. Nejvíce se historie zabývá období od roku 1940 - 1944.
Knížku jsem odložila, neoslovila mě. Zřejmě jsem čekala něco úplně jiného.
Červená knihovna, která se odehrává ve středověku. Od poloviny knihy už jsem se trochu nudila, konec byl velmi předvídatelný. Ve srovnání s Chlapcem toto není úplně povedený kousek.
Můj první a poslední Cunningham. Nebýt čtenářské výzvy, tak bych se k tomuto autorovi nedostala. Ke čtení jsem se musela nutit. Zpracování tématu mi přišlo takové "nedopečené"
Knížku jsem četla v angličtině, je velmi čtivá. O filmu jsem se dozvěděla až nyní, tak třeba někdy.
Velmi zvláštní knížka, příběh se postupně vyvíjí pomocí povídek jednotlivých postav. Velmi pěkné ilustrace.
Velmi dobré zpracování životopisu Johnnyho Cashe v komiksu. Ač nejsem jeho fanynka, podívala jsem se do knížky ráda.
Knížka mě neohromila, nápady se opakují....
Knížka se velmi stručně věnuje každé ulici - kde leží, jak se k ní dostanete od nejbližší zastávky tramvaje nebo autobusu (ovšem v roce 1958) :-)
Velmi pěkně zpracovaná kniha s mnoha zajímavými fotografiemi.
Velmi krásná publikace s mnoha krásnými fotografiemi.
Velmi pěkně zpracovaná kniha o podzemí Prahy a blízkého okolí. Přílohou je CD s hlavním průvodcem panem Cílkem.