kuky921 kuky921 komentáře u knih

Zahájení školní docházky Zahájení školní docházky Marta Franclová

Prima čtení pro rodiče, kteří chtějí nakouknout do zákoutí přípravy první třídy.

30.10.2017 5 z 5

Hotel Ritz Hotel Ritz Tilar J. Mazzeo

Jedná se o historický pohled na hotel Ritz od začátků při otevření až do roku 1979, kdy byl prodán egyptskému magnátovi Mohamedu Al-Fayedovi. Nejvíce se historie zabývá období od roku 1940 - 1944.

07.10.2017 4 z 5

Rukopis nalezený v Akkonu Rukopis nalezený v Akkonu Paulo Coelho

Knížku jsem odložila, neoslovila mě. Zřejmě jsem čekala něco úplně jiného.

17.09.2017 3 z 5

Dítě, které v noci našlo slunce Dítě, které v noci našlo slunce Luca Di Fulvio

Červená knihovna, která se odehrává ve středověku. Od poloviny knihy už jsem se trochu nudila, konec byl velmi předvídatelný. Ve srovnání s Chlapcem toto není úplně povedený kousek.

10.07.2017 3 z 5

Za soumraku Za soumraku Michael Cunningham

Můj první a poslední Cunningham. Nebýt čtenářské výzvy, tak bych se k tomuto autorovi nedostala. Ke čtení jsem se musela nutit. Zpracování tématu mi přišlo takové "nedopečené"

08.07.2017 3 z 5

Neznámi z expresu Neznámi z expresu Patricia Highsmith

Knížku jsem četla v angličtině, je velmi čtivá. O filmu jsem se dozvěděla až nyní, tak třeba někdy.

28.06.2017 4 z 5

Smetištejn Smetištejn Edward Carey

Velmi zvláštní knížka, příběh se postupně vyvíjí pomocí povídek jednotlivých postav. Velmi pěkné ilustrace.

18.06.2017 4 z 5

Daňové tipy pro společnosti s ručením omezeným Daňové tipy pro společnosti s ručením omezeným Miloslav Hnátek

Prima tipy do praxe.

17.05.2017 4 z 5

Johnny Cash: I See a Darkness Johnny Cash: I See a Darkness Reinhard Kleist

Velmi dobré zpracování životopisu Johnnyho Cashe v komiksu. Ač nejsem jeho fanynka, podívala jsem se do knížky ráda.

02.05.2017 4 z 5

Tvoření z přírodnin, odpadu a obyčejných materiálů Tvoření z přírodnin, odpadu a obyčejných materiálů Lucie Dvořáková

Knížka mě neohromila, nápady se opakují....

02.05.2017 2 z 5

Tvoříme z papíru Tvoříme z papíru kolektiv autorů

Velmi pěkně zpracovaná knížka, vše velmi dobře popsáno.

02.05.2017 5 z 5

Komu zvoní mobil Komu zvoní mobil Michael Třeštík

Občas velmi povedené povídky či hlášky.

02.05.2017 3 z 5

Mé zázračné já Mé zázračné já Vladimír Thiele

Velmi pěkně přiblíženy základy anatomie pro děti.

23.04.2017 5 z 5

Obrovo srdce Obrovo srdce Lela B. Njatin

Jednoduchý příběh, který mě nezaujal. Ilustrace jsou pěkné.

22.04.2017 3 z 5

Severské pohádky Severské pohádky Gustav Pallas

Velmi pěkné pohádky s hezkými ilustracemi.

22.04.2017 4 z 5

Ulicemi města Prahy Ulicemi města Prahy Josef Janáček

Knížka se velmi stručně věnuje každé ulici - kde leží, jak se k ní dostanete od nejbližší zastávky tramvaje nebo autobusu (ovšem v roce 1958) :-)

08.04.2017 3 z 5

Historická předměstí a okraje města - pravý břeh Vltavy. Dodatky II Historická předměstí a okraje města - pravý břeh Vltavy. Dodatky II Kateřina Bečková

Velmi pěkně zpracovaná kniha s mnoha zajímavými fotografiemi.

26.02.2017 5 z 5

Opevnění, Vltava a ztráty na památkách 1945 Opevnění, Vltava a ztráty na památkách 1945 Zdeněk Wirth

Velmi krásná publikace s mnoha krásnými fotografiemi.

26.02.2017 5 z 5

Podzemní Praha Podzemní Praha Václav Cílek

Velmi pěkně zpracovaná kniha o podzemí Prahy a blízkého okolí. Přílohou je CD s hlavním průvodcem panem Cílkem.

26.02.2017 4 z 5

Trolejbusy a trolejbusové tratě -2 díl Trolejbusy a trolejbusové tratě -2 díl Jan Arazim

Velmi pěkné fotografie.

21.02.2017 3 z 5