L.Ady komentáře u knih
Skvěle napsaná, brutální detektivka. Opravdu doporučuji.
Taková klasika, která nesmí chybět v žádné knihovničce. Vtipné, zábavné čtení a příhody mladého Grega vás hodí do pohody. Líbí se mi, že je zde hodně ilustrací, takže i pro začínající čtenáře naprosto vhodná, jelikož se nejedná o dlouhý text na jedné straně.
Zábavné čtení, které nejen pobaví ale i ponaučí a vrátí vás do dětských chvil :).
No, nebudu lhát. U této knížky jsem si párkrát pěkně pobrečela :D . Je opravdu hezky a dojemně napsaná.. příběh je skvělý, zajímavý, plný zvratů a životních příběhů. Výstižně poukazuje na to, že život dokáže být velmi krutý, smutný a chaotický. Stejně tak ale krásný, zajímavý a jedinečný. Doporučuji.
První kniha od autora co jsem četla. Občas mi Harry lezl trochu na nervy, ale postupem času jsem si na jeho osobnost zvykla. Kniha je brutální a vtipná zároveň, což se mi na ní opravdu líbilo. Není to jen klasický mord o ničem :).
První kniha od Larse Keplera, kterou jsem četla. Zaujala mě hned od začátku do konce. Je maličko brutální a hypnotické stavy jsou popisovány možná maličko zbytečně zdlouhavě. To ale ději a celkově knize neubírá na hodnotě. Vřele doporučuji.
Povídky jsou zajímavé avšak dost ponuré, což se z názvu asi dalo čekat. Dobře a rychle se čte.
Za mě je tenhle díl Harryho Pottera úplně nejlepší. Miluju celý děj, postavy, zvraty, úkoly , atmosféru. Skvěle se čte ️.
Zajímavá povídka. Líbí se mi atmosféra. Zdá se, že je napsaná jako jednoduchý děj. Každopádně vystihuje mnohem víc, než se na první pohled zdá.
Tahle knížka je samozřejmě spíše trošičku pro teenagery. Každopádně mě mile překvapilo, že je o mnoho lepší než film. Určitě si přečtu ostatní díly :).
Zajímavá, ponurá povídka. Rozhodně se mi líbila.. hlavně kvůli napětí.
Tuto knihu hodnotím velice kladně. Konečně jsme se více dozvěděli o soukromí komisaře Joony a Sagy. Konec byl maličko uspěchaný oproti první polovině knihy ale určitě doporučuji :).
Netušila jsem, co od toho očekávat. Kniha mě ani neurazila, ale ani vyloženě nenadchla. Ale věřím, že pokud jste fanoušek Harryho Pottera, tak jistě oceníte tohle pokračování.
Tato kniha se mi velmi líbila. Asi 2x nebo 3x se mi stalo že jsem ji musela při čtení odložit a "rozdýchat" co nečekaného se právě stalo. Za mě super kniha.
Po delší době fajn romanťárna. Vtipná a i docela zajímavá. Jen mi přišlo trošku zvláštní, že Lena jakožto au pair času s dětmi zas tak moc netrávila.
Nejdříve jsem se nemohla začíst ale pak už se to hezky rozjelo. Pachatele jsem tedy odtušila už v cca půlce knížky, ale i tak to bylo napínavé.
Pěkný příběh plný dost nereálných situací. Knížka mě pobavila i dojala, ale nepotřebovala bych ji číst znovu. Jako oddechovka je to fajn, ale žádný zázrak.
Tahle knížka byla velmi zajímavá. Nahlédnete do zákulisí života hvězdy z Hollywoodu - Evelyn. Její život, manželství s vztahy jsou opravdu pozoruhodné. Kniha je napsaná velmi čtivě. Některé části byly hodně emotivní a nečekané. Za mě doporučuji :).
Tahle kniha mě moc nebavila. Oddechovka na jeden, dva dny. Ale že bych ji musela číst víckrát, to asi ne :).
Řekla bych že neurazí ani nenadchne :). Chvilkama jsem se knihou trochu vlekla, ale za půlkou už to bylo zajímavější a akčnější. Těším se na další díly.