Lady.Lucrezia komentáře u knih
Knížečka je mini což by až tak nevadilo, ale sazečsky nezvládnutá. Dal se udělat o kousek větší formát, než roztahovat jednotlivé drabble na stránku a pár řádků. Ty drabble si to nezaslouží zvláště pokud mohu formátově srovnávat se sbírkou 66+6 horrorů ve sto slovech.
Super kousky jsou Ivetina ikebana, Klaun a Reprodukcia. Bohužel některé z drabble povídek, viz třeba Abeceda, bych radši nechala v šuplíku.
Jen co Samanta nasedne na Dračí Zub pochopí, že se něco se zvrhlo... Ovšem, jestli ony důsledky v závěru horrorového vyprávění pochopí i dítko ve věkové skupině pro kterou je tato kniha určena, mi tak zřejmé není.
13 těstovin jsem si už dlouho chtěla přečíst a osobně si myslím, že kniha přesně naplnila má očekávání. Najdeme tu hrůzu a děs v mnoha podobách a mnohé kvality, nicméně jsem rozhodnutá dát šanci druhému chodu a možná podle hladu po hrůze i třetímu.
TOP 3 Creepypasty: 1. Koukej se kukátkem, 2. Ve zdech, 3. Když i pes začne štěkat
Poznámka k závěrečnému pokrmu tuzemské kuchyně, creepypastě S vřelými díky. Oceňuji velkou snahu o lovecravtovskou povídku, stylisticky to odpovídá, ale téma už je to tolikrát omílané, že celkový dojem z ní upadá.
Kdyby mi tohle četla družinářka v první třídě nezlobila bych se. Příběh o krvavé Mary jsme v nějaké podobě poznali jako malý všichni a rozhodně si myslím, že Děsu plný dům je vhodný pro děti kolem 6 let. Jako bonus funguje na stmelování sourozenců.
Paní profesorka má skvělý vkus na kvalitní a moudré citáty.
Mé první setkání s autorem a musím říct, že zajímavé. Ráda se vrhnu i na proslulý Oh!
Každý kdo má za sebou podobný příběh jako autorka, má nárok na cynickou i jinou poezii. Ono to totiž opravdu ulevuje... jasně že znám lepší, ale tady u toho cítím jak ta slova pomáhala. Nehledě na to, že mám Motolskou nemocnici sama prošlapanou od tunelů v podzemí po heliport na střeše.
Přehledné, použitelné nejen pro děti, ale i pro studenty VŠ k opakování.
V tuto chvíli hodnotím 1. Část - Hrůza a děs. Ž povídek mě oslovila zejména Rakev, ale v zásadě byly skvělé všechny. Být v této části více povídek, nezlobila bych se.
Souhlasím s HanaNov. Já jsem tuto knihu měla jako teoretickou oporu ke kurzu autorky, takže ji mám asi s miliardou poznámek dopsaných na barevné lepítka. Faktem ovšem je, že mě zachraňují především ta lepítka a ke zbytku se vracím pouze pro ujištění, že jsem na nic nezapoměla.
Pokud si myslíte, že sociální zabezpečení je moloch, tato kniha je právě pro Vás. Obsahuje nejen současné informace, ale dobře mapuje i historický vývoj různých systémů a to včetně jejich kladů a záporů. Rozhodně se vyplatí mít ji doma, zejména pokud se věnujete sociální práci.
Dobře zpracovaný workbook plný tabulek a diagramů.
Základní dílo pro kohokoliv kdo s Bachovkami pracuje, užívá je, nebo se o nich chce dozvědět více informací. Takto obsáhlá učebnice od té doby nebyla vydána.
Hodnotím zejména kvalitu grafického zpracování knihy, k obsahu se raději vyjadřovat nebudu.
Skvěle ukazuje zájemci o reiki, jaké mají být pozice rukou a proč.
První kniha o runách, kterou jsem za svůj život četla. Jde o stručnou publikaci, kde autor za pomocí nafocených runových pozic ukazuje čtenáři jak správně provádět runový tělocvik.
Skvělá kniha, úžasné grafické náčrty, poutavý text a mnoho dalšího. Dneš jde spíše o knihu s velkou informačně-historickou hodnotou.
Kniha, kterou bych dávala jako povinnou literaturu všem nad 15 let.