Lady.Lucrezia komentáře u knih
Začátek knihy byl pomalejší, ale opět došlo na zpletitou záhadu, která i tentokrát stála život nejednoho smrtelníka. Jak se příběh rozjel, tak už nezpomalil. Těším se na třetí díl.
Příjemný temný příběh z hlubokých lesů. Postupné odhalování nepříjemné pravdy, bolestné a zničující, s dopady na všechno živé v budované osadě. Vpravdě jsem čekala více popisů u drsných scén, zavěrečná řežba na mě byla příliš mělká oproti zvrácené erotice a popisu divoké krajiny. Nicméně dobovost se opravdu podařila, včetně všech bázní tehdejšího lidu. P.s.: Jen by mi prostě nevadilo delších 100 stran, užívala jsem si to.
Znepokojivé? Ano, lehce. Motiv mi připadal známý, přečteno cca. za hodinu a půl. Bohužel mě to vůbec nedokázalo vtáhnout a zaujmout, chtěla jsem být překvapená, vyděšená a nic, zkrátka nic.
Další příjemná jednohubky v této sérii, která je tak trochu jiná. Kamarádi opět zažijí velké dobrodružství a to i když si krapítek prohodí role. Rozhodně doporučuji, ani nevíte, jak rychle budete na konci knihy.
Další skvělý příběh ze série, tentokrát nepředvídavý což vždy potěší. Pohodová jednohubka :)
Okultismus, magická moc a další záhada. Jako obvykle příjemné čtení, ale vyústění mě už bohužel nepřekvapilo.
(SPOILER) Tajemné hlasy, majetná stařenka, to zavání další prací pro tři pátrače.
Velice příjemné čtení, elegantní klasika :) Hurá na další případ!
Zajímavý díl, který mě opravdu bavil. Robert Arthur Jr. prostě píše skvěle. Je to svižné, stránky otočíte jak počítačka bankovek, protože se nejde zastavit. Jde o další knížku, kterou jsem jela od začátku do konce na jeden zátah.
Kniha se ze začátku vlekla a moc mě nebavila, poté se vcelku rozjela. Asi bych volila jinak název, autorku jsem znala jen podle jména, ale dílem jsem byla netknutá. Zvážím další četbu, zas tak mě to nechytlo.
Tento díl mě příliš nechytil, je vidět že jde o jiného autora. Text je jednodušší, předvídatelnější a některé věci mi přijdou nesmyslné.
Tentokrát si užijeme dobrodružství na ostrově a v přilehlém moři. Opět půjde do tuhého, tak se nenechte zdržovat a začtěte se do dalšího dobrodružství této trojice.
Skvělá kniha, absolutně nechápu že se mi dostala do rukou až po třicítce. Tohle má být četba propagovaná učiteli a rodiči mladým čtenářům a čtenářkám, zhltla jsem to jak malinu a jsem odhodlaná dát všechny případy ???
Mé první setkání s Dominikem Dánem rozhodně stálo za to, byl to zkrátka masakr. Podotýkám, že Beštia je kniha, kterou nechcete odložit a současně doufáte, že Vám vydrží co nejdéle. Čteno v originále.
Tohle je sbírka, kterou nelze odložit v průběhu čtení. Perfektní, zábavné, chlípné, pokleslé a přesně dělané na odpoledne, kdy nemáte moc energie a jste vyšťavení. Dobíjí baterky na první dobrou. Díky
Kniha, která má spád, částečně předvídatelná, ale ani tak to nic nemění na příjemném čtení.
Zase mě dokázal přibít ke stránkám, to snad není možný :D
Další zajímavý a velmi napínavý příběh, z pera Stephena Kinga, zahrnující velmi milé a nečekané setkání s postavami z jiného románu. 22.11.1963 je velmi příjemný mix sci-fi, hororu a krimi, který si zaslouží Vaši pozornost. Dobové reálie, odkazy i hudba, opět velmi dobře dokreslují celý příběh.
Je až neuvěřitelné, jakým způsobem autor zvládá proniknout do rozličných profesních prostředí. Opět velmi kvalitní román, smysluplná zápletka, romance i napětí. Na rozdíl od jiných Haileyho děl je zde užší počet dějových linek, nicméně rozhodně to nejde na škodu. Kdyby se mě někdo zeptal na dobrou knihu z lékařského prostředí, doporučím mu mimo jiné i tuto.
Další výborná kniha z pera Arthura Haileyho, tentokrát z bankovního prostředí. Postavy jsou sympatické, zápletka zajímavá a celkový děj velmi svižně odsýpá. Navíc si u této knihy člověk uvědomí, že některé věci jsou stále více než aktuální.