Lajka2012 komentáře u knih
Poněvadž jsem obrovský fanoušek k-popu, jakmile jsem uviděla tuhle knihu na internetu hned jsem si ji objednala a začala číst. Za mně je skvělá a je i další díl? Mega doporučuji a já jsem ji zhltla za 2 dny.... Těch idolů je mi líto... Byly tu otázky proč pořád se do toho hrnou a já mám odpověď : chtějí si splnit sen a ZAZÁŘIT!
OMG tohle bylo fakt úžasný - přečteno za 3 dny .... Jak někdo něco takového může vymyslet? Musíte přečíst!!!
(Mini spoiler)
Tenhle díl byl skvělý. Pár kapitol před koncem jsem se málem rozbrečela a taky jsem si chvíli říkala co to Katniss zase provedla ale dopadlo to (celkem) dobře. Už se těším až si přečtu 'doplňek' této trilogie - Baladu o ptacích a hadech. A také by měla brzy vyjít kniha o Haymitchovi!
Tato kniha je neskutečně čtivá a když se do ní jednou začtete, je velmi těžká se od ní odtrhnout. Jinak se mi kniha moc líbila a podle mě vám po přečtení dodá odvahu a sebevědomí. Rozhodně doporučuji!
Kniha byla úžasná, líbí se mi, že skoro až do konce si myslíte, že někdo je vrah, ale těsně před koncem se zjistí, že to byl někdo jiný.
Doporučuji.
5/5 hvězdiček
Kniha přečtená za dva dny, kniha vás do sebe úplně shltne, takže se od ní nemůžete odtrhnout. S prvním dílem nemůžu porovnat, poněvažď jsem ho nečetla. Podle mě super!
Knihu čtu již po druhé, poprvé jsem ji nedočetla. Kniha byla úžasná, moc si přejí další díl!!!
Přečetla jsem jenom první část, která byla něco jako reálná pohádka.
Super, kniha, ve stylu Wednesday, ale konec byl celkem slabý, proto jen 4/5 hvězdiček.
Dobrá kniha, moc zajímavá, ale čekala jsem od toho víc.
Super kniha, ve kreré můžete rozhodovat, co se vlastně stane. Můžete v ní vybarvovat vystřihovat i kreslit. Také moc zajímavý příběh. Doporučuji všem co mají dlouhou chvíli a nejen těm......
Skvělé pokračování knihy dívka jménem Willow. Dojemné, vtipné a strhující. Osobně se mi nejvíc líbil rostoucí domek.
Doporučuji všem, kteří mají bujnou fantazii a smysl pro humor.
Prostě pohádky ze světa Harryho Pottera. Moc pěkná kniha....
Moc pěkná kniha, která vás pobaví i rozesměje. Vhodné i pro méně zdatné čtenáře :- )