Lajka2012 komentáře u knih
Super kniha. Akorát mě znechutila ta otravná Lynne Blessingová!
Super kniha. Nejlepší díl ze všech! Strašně mě dojalo, když ten odvážný pejsek Thomahawk umřel. Stefi, Carol a Lisa měli SKVĚLÝ ZÁŽITEK!!!!
Carol, Lisu a Stefi mám moc ráda a taky miluju koně, ale všech šest dílu, které jsem četla byly lepší a napínavější než tenhle díl. Podle mne se tam vlastně nic nedělo, jen Stefi zaslechla, že Max bude kupovat koně, a kvůli tomu, že si myslela, že musí prodat stáj, vzniklo z toho pozdvižení. Jenže pak se zjistilo, že to není pravda.
Příjemné čtení a nejoblíbenější kniha mojí babičky. Krásný a uvěřitelný příběh, který se odehrává v krásné přírodě Alp, a který podle mě musí zaujmout každého. Taky bych chtěla bydlet v té krásné přírodě v Alpách. Je to nádherný příběh s krásným a šťastným koncem.
Krásný příběh dívek a koně, velkého přátelství, které nikdo nezlomí. Kniha plná napětí, přatelství, zklamání, smutku i upřímnosti. Soraya měla ohromné štěstí, že potkala Avu.
Akorát jsem moc nepochopila co to tajemství vlastně je.........
Kniha se mi moc líbila a snad každého musí přenést do děje...... Myslela jsem si, že to bude něco jako Harry Potter, ale kniha mě skvěle překvapila. Líbili se mi hlavní postavy i originální děj. Líbil se mi hlavně Warren, záhadná postava i záhadný (i trochu nechutný) hotelový hlemýžď. Kniha má hlavně nečekaný, originální konec.
Tragédie, kterou Raina Telgemeierová prožila, musela pro ni být hrůza, hlavně když byla v pubertě. Jsem ráda, že za ty čtyři roky se to Raině spravilo, a že ten super komiks dobře dopadl. Kdyby dopadl špatně začala bych asi brečet..... Jsem moc ráda Raino, že máš krásné zuby, a že nevypadáš jako upír. ÚSMĚV!!!!!!
Hodně dobrodružná knížka, která snad každého přenese do Březnice, ve které se příběh odehrává...... Tahle kniha se mi moc líbila. Líbily se mi úryvky z minulosti i hlavní postavy. Tato knížka měla jen trochu vzlášťní konec. Doporučuji těm, kteří mají rádi dobrodružství a napětí.
Ducháčkovi mě hodně rozesmáli. Musím přiznat, že je to trochu blbina, ale je to zábavná, humorná a originální knížka. Doporučuji vtipálkům a milovníkům humoru a srandiček.
Emily z Novoluní je krásný a strhující příběh, podobný Anně ze Zeleného domu. Je plný zábavy, fatasie, smutku, věrnosti, přátelství i lásky. Jen jsem vlastně moc nepochopila, jak to skončilo. Jen bych vás chtěla upozornit : Je to docela náročná četba.
Anna ze Zeleného domu se stala mojí nejoblíbenější knížkou. Je plná Anniny fantasie, sebevědomí, radosti, smutku, přátelství, lásky, humoru, obětavosti a laskavosti. Annu jsem si zamilovala. Je to nádherný, strhující příběh, který si podle mě musíte zamilovat. Annu si zamilovala i moje maminka, babička i kamarádka, které jsem tuto knihu doporučila i půjčila.
Elena - Přes všechny překážky a Elena - Letní rozhodnutí se mi líbily mnohem více než Elena - Mračna nad turnajem. V nich se od začátku do konce něco dělo, za to v Elena - Mračna nad turnajem se v prvních dvou třetinách nic nedělo a na konci to bylo moc divoké. Taky mě trochu zklamal Tim, už jsem si myslela, že se zamiloval do té nány Ariany a na Elenu se vykašlal.