lancelot komentáře u knih
Skvělá vize budoucnosti , která se později stane v některých místech realitou. Klobouk dolu před Orwellem, odhadl lidstvo dobře. Hlavně pozor na pokoj č.101.
Pěkná kniha, příběh byl zajímavý a četl se vyloženě sám. Těšil jsem se vždy na další stránky a fandil Oliverovi v jeho počínání.
Příběh mě moc nenadchl. Čím více jsem knihu četl, přišel mě zvláštní a ne moc reálný. Konec také takový nedotažený.
Zajímavý příběh o osudech lidí po sametové revoluci
Pěkný válečný román, dýchla na mě zima a ponurá atmosféra.
Průměrná kniha, první půlka knihy byla hodně zdlouhavá, druhá půlka již lepší. Otevřený konec mě moc nepotěšil.
Velký obdiv a respekt. Pěkně napsané a rozhodně jsem se u čtení nenudil.
Poučný a poutavý komiks o vývoji atomové bomby. Prostě pecka.
Kniha je ponurá a i dost zvrácená, ale četla se dobře. Vývoj postav a příběh byl zajímavý a napínavý. Uf, člověk je rád, že jsem zatím takové lidí nepotkal. Souhlasím s názory "Rodaw" a "Roubas"
Prvni dil byl super, druhy uz byl slabsi, ale i tak jsem se dobre bavil.
Kniha se čte celkem dobře. Přijde mi, že v půlce knihy autorka trochu ubere plyn a do konce už to tempo nějak nenabere. Prostředí Afriky určitě pomohlo příběhu, který tím dostal zajímavý nádech.
Zde zapracoval marketing , dávat na obal světový bestseller a hodnocení od S. Kinga jaká je to pecka, je celkem mimo mísu. Thriller bych viděl uplně jinak, kniha byla plná děje o ničem a za celou dobu čtení jsem nikde nenašel alespoň úsek, kde bych si řekl " wau , to je super" , bohužel ani na konci knihy :-(
Souhlasím s chaera, kniha je příjemná jednohubka na zaplnění volného odpoledne.
Příběh zajímavý, střídání minulosti a přítomnosti bylo dobré, ale zas tolik napětí tam nebylo. Průměrný thriller.
Dobrodružná kniha, které nic nechybí. Příběh je napínavý a čtivý. Krásná oddychovka.
Kniha se četla dobře, příběh byl pěkně poskládaný . Závěr vyloženě nutil k
stálému čtení až do konce. Pěkná kniha.