LaPetja LaPetja komentáře u knih

Harry Potter a prokleté dítě: Část první a druhá Harry Potter a prokleté dítě: Část první a druhá Jack Thorne

Přečetla jsem to ze zvědavosti, Harry Potter je zkrátka Harry Potter a já nedokážu být objektivní.

26.01.2017 2 z 5

Analfabetka, která uměla počítat Analfabetka, která uměla počítat Jonas Jonasson

Příjemná oddychovka, vtipně psané. Reálně nereálné, legračně smutné. Čtivé, ale jednou stačilo. Stejně jako Stařík.

26.01.2017 3 z 5

Farma zvířat Farma zvířat George Orwell (p)

Těžko uvěřit, že to bylo napsáno v roce 1943. Tak moc kniha odpovídá dnešní realitě.

26.01.2017 5 z 5

Totální rauš – Drogy ve třetí říši Totální rauš – Drogy ve třetí říši Norman Ohler

Jedním slovem - neuvěřitelná kniha! Norman Ohler má za sebou neskutečnou práci.

Dívka ve vlaku Dívka ve vlaku Paula Hawkins

Díky ohromné propagaci se mi do knihy nechtělo. Nakonec jsem byla velmi mile překvapená, jak je kniha čtivá a překvapivý konec to vše jen podtrhl jako skvělou knihu.

26.01.2017 4 z 5

HHhH HHhH Laurent Binet

Velmi čtivě napsaná knížka plná faktů i osobních dojmů. Milé je, jak nám Laurent Binet po celou dobu fandí.

26.01.2017

Zlodějka knih Zlodějka knih Markus Zusak

Knihu jsem přečetla před 14 dny a stejně příběh malé Zlodějky knih nemohu vypustit z hlavy. Nenásilně psaný poutavý příběh, navíc z originálního pohledu - smrti. Stojí určitě za přečtení.