Latys komentáře u knih
Rozepsal jsem se u dvojky i jedničky. Tady už to nebudu přehánět. Prostě bomba. Zase o něco pestřejší než kniha předchozí. Zatím je každý díl lepší a lepší. U této knihy jsem se ale rozhodl začít znovu od kněžky. Navíc jsem odhodlán si knihy postupně obednat a nehrat jen na čtečce.
Základem je dobrá kniha takže příběh nehodnotím protože jsem jej už znal. Kresby úžasné a přehledné. Srazim hvězdu za obrovské příběhové skoky kdy ne znalec se prostě musí stratit. Nejvíc to bije do očí když se tam od nikud objeví nové postavy. To jsem fakt zůstal zařazený.
Dobrý začátek dlouhé série. Hezky vymýšleno, dobře napsáno a nostalgie jak svině. Tenka knížka u které jsem čekal, že ji dohraju podstatně dříve. Nečekal jsem, že se do ni vejde tolik odkazů. Super prostě klasika rpg a fantasy. To je ono pravej gamebook.
Za mně super. Jak jsem prvně viděl pravidla trochu jsem se lekl, jestli nebudou příliš složitá ale nakonec jsem je vstřebal celkem v pohodě. Sotva jsem začal hrát(číst) děj a příběh mne do sebe vtáhl. Nyní čekám na každou další knihu s netrpělivostí. První díl jsem zhltl velice rychle, dvojka už mi vydržela déle. Nevím proč ale v jedničce jsem si asi vybral tu nejjednodušší a nejpřímější cestu. Zato dvojka mi přišla pestřejší a víc jsem se s ní mazlil, objevoval skrytá zákoutí a hledal i nějaké to riziko. Nyní čekám až vyjde trojka jako e-kniha(hraju na čtečce). Už aby to bylo.
Doporučení: Opravdu si udělejte více kopii deníku(nejlepší je te co je na stránkách přiložen k třetímu dílu), já se o ten svůj starám a hýčkám jej jako ten co sem měl v Drd. Za další, kreslete si mapu kdykoliv vlezete do podzemí nebo bažin. Ušetříte si tím spoustu nervů ( když jsem se utopil v bažině, samozřejmě sem to nehrál od začátku, to by se opravdu nedalo. Najdu si poslední odkaz a pokračuji od něj, to je jediný způsob jak přežít bažiny a nezbláznit se).