Leena komentáře u knih
Krásná pohádka pro dospělé:-) Sice chvílemi rozvláčné, ale konec super:-)
Mne právě ta tématika psů-zabijáků zaujala, i když jsem hned od začátku tušila, že ti psi jsou nevinní. Bylo mi jich líto. Byla jsem strašně zvědavá, jak se to bude vyvíjet dál.Bylo to zajímavé a napínavé, i když ten konec byl moc rychlý a napsaný tak nějak ve spěchu. Aspoň tak mi to připadalo. Ale jinak se mi to líbilo.
Ta trilogie byla úžasná:-) Seriál se mi ale nelíbí, bohužel:-(
První stránky mne nudily..Pak mne to chytlo, i když jsem našla několik nelogických míst..ale to je asi můj problém, protože nad vším moc přemýšlím:-) Ale pak už to bylo napínavé:-) V TV teď běží seriál Agresivní virus, ale nedívám se, myslím, že by se mi to nelíbilo. Kniha je vždy lepší:-)
Byla to moje první kniha od této autorky, takže jsem žádnou velkou pecku neočekávala. Opak je ale pravdou, nemohla jsem se od ní odtrhnout, za den jsem ji měla přečtenou a určitě se k ní někdy vrátím:-)
Nejlepší kniha od této autorky, čas od času se k ní ráda vracím, moc hezky napsané:-)
Kniha je čtivě napsaná, přečetla jsem ji během dne:-) Ale pak už jsem tušila, jak to bude probíhat dále:-)
Po dlouhé době poutavá kniha, kterou jsem nemohla odložit a nemohla se dočkat rozuzlení:-)Pro mne jedna z nejlepších knih, co jsem v poslední době četla, a že jsem toho četla hodně:-)Zajímavě napsané a šokujících zvratů je tam hodně.
Ač už dávno nejsem teenager, tato zatím "tetralogie" (poslední dil ještě nevyšel), mne zcela pohltila. Je to velice hezky napsané, napínavé a čtivé:-)Čtyři díly jsem přečetla za 14 dní:-)