lenka6234 komentáře u knih
No páni, skvělá sbírka sci-fi povídek. Pokud máte rádi kromě samotného příběhu podrobný popis použitých zbraní a rádi přesně víte který prst zatlačil které oko, je sbírka právě pro vás. Podrobný technický popis vás neuvěřitelně vtáhne do děje. Autorovi se povedla!
(SPOILER) Úžasný příběh, rozvíjí se, má spád, nenechá vás v klidu.
Mladá Myra, žije v pravidly a nařízeními opředeném městě TéKá. Jediná cesta ven, vede přes vítězství v soutěži.
TéKá funguje jako jedno velké nuzné vězení.
Kdo jsou doopravdy jeho obyvatelé? Proč vlastně město vzniklo? Je opravdu vítězství v soutěži takovou výhrou?
Seznam Evelíny B. 5/5
Lídu Baarovou mám moc ráda, načetla jsem o ní hodně. Toto je úplně jiný pohled, naprosto nové skutečnosti vyprávěné Lídinou sestřenicí Evelínou Babkovou. Historie vily, která jakoby tísnila a stravovala své obyvatele. Nový pohled na Lídu, Zorku a manžele Babkovi. Jejich soukromí pohledem, který ještě neznáme.
Máte v práci zamlklého protivína? Nebo věcně dobře naladěnou kolegyni? Každý z nás něco skrývá. To, jak vypadáme a působíme navenek, může silně kontrastovat s tím, jak se cítíme uvnitř.
Oddychová knížka pro ženy. Čtivá svižná, super na odreagování, proložení hororů nebo na dovču.
Viky a Leila, dvě kamarádky, spřízněné duše. Jedna je sama druhá má rodinu, dvě krásná háďátka ( super název pro dvě malé holčičky) a manžela. Leila se v životě ztrácí, plácá se v pocitech a emocích, Viky je free. Nebo je to vlastně všechno úplně jinak? Život s námi někdy mává, jak si sám usmyslí a my se jenom vezeme, ještě že máme přátele, někdy i cizí lidi, které náhodně potkáme a oni nám ukážou správnou cestu.
(SPOILER) Čtivý příběh mladého chlapce, oddychová kniha. Moc pěkně se čte. Alex najde smysl v ježdění na jednokolce, je natolik dobrý, že si ho všimne Ben, majitel cirkusu. Kniha vypráví příběh Alexova dospívání, první lásky, prvního představení. Při čtení si ho zamilujete.
Krásný western. O chlapci, který to neměl od dětství lehké. Jehož dospívání málem zabilo, než zjistil, že rvát se za život a štěstí má smysl. Jacka si prostě zamilujete a budete mu fandit.