LenkaGonn

Čtivá kniha a moc hezky napsaná. Dozvěděla jsem se příběh o Kate budoucí královně a bylo to přesně to co jsem očekávala. Občas to pro mě byly zbytečné informace, ale jinak opravdu moc hezká kniha.

Zase o hvězdu méně. Každý díl se mi líbí vždy o něco méně. Autorka až příliš přehání. Obrovské bohatství, nevlastní bratr, unesený přítel, unesená kamarádka, vydírání... skoro žádný sex a opět úžasná a naivní Mia. Byla jsem trochu zklamaná. Mám ještě 4. díl, takže už ho přečtu, ale bohužel se do něho pouštím se skepsí a strachem, že přijede princ na bílém koni a ona ho nebude chtít. No uvidíme.

Druhý díl ze serie Calendar girl. První kniha se mi líbila víc, ale přesto to byl pěkný příběh s trochou dramatu na konci. tentokrát mě trochu vadilo, že autorka už něco trochu přehání. Třeba jak hlavní hrdinka nakonec nepráskne násilníka a jak je hrozně statečná a jak jí mají všichni rádi. Mám ráda sladké knihy, ale tohle už na mě začínalo být trochu moc. Uvidíme další dva díly.

První kniha ze serie se mi moc líbila. Sex, láska, vášeň, přátelství. Jednoduchý příběh pro puberťačky. Odpočinková četba. Mě se tato kniha líbila moc a rozhodně si i ještě jednou přečtu.

Hodně zklamaná jsem byla z této knihy. Doufala jsem, že se dozvím něco o panu Havlovi. Neříkám, že tam nebylo pár zajímavých informací, ale žádné Interview. Příběh jsem nepochopila a kdybych nebyla zvědavá, zda nakonec přece jen bude nějaký rozhovor s Václavem Havlem tak bych tuto knihu ani nedočetla.

Mioc hezká kniha. Knihy od českých autorů moc nečtu,ale kamarádka mě přesvědčila a jsem za to rada. Přečetla jsem ji za den. Pěkné příběhy, propletené a ctive.