Lenoulinka | Komentáře u knih | Databáze knih

Lenoulinka Lenoulinka komentáře u knih

Miluj mě navždy Miluj mě navždy Katarína Gillerová

První knížka od této autorky - nebyla špatná, ale dost smutná. Celý děj se točí okolo Emy, která žije s manželem Tiborem. Poté, co se setká se svojí bývalou láskou Markem a ten spáchá sebevraždu, tak se vyprávění vrací částečně do období jejich společného chození.

30.07.2018 4 z 5

Můžeš-li se vdát dnes, neodkládej to na zítřek Můžeš-li se vdát dnes, neodkládej to na zítřek Alena Jakoubková

Kupodivu proti předchozím recenzím jsem si myslela, že knihu nebudu ani číst. Ale dalo se. Až na to, že autorka musí být gurmánka, jak popisuje všechny ty laskominy.
Alicie na první sex otěhotní s panem Celebritou a zůstane svobodná matka. Na to je svatba na truc rodičů se starším Igorem. Bohužel manželství není moc vydařené a končí rozvodem. Pak se ji naskytne studijní pobyt ve Francii. A co se nestane, přeskočí jiskra mezi ní a profesorem..

14.07.2018 3 z 5

Horší už to nebude... Horší už to nebude... Iva Hlaváčková

Už jsem si začínala myslet, že se Sára svým životem propije a prospí. Ona vlastně nic nemusela, žila v manželství s bohatým právníkem.. Odloudila jí ho koncipientka z jeho právnické kanceláře a musela se vystěhovat ze zlaté klece. Její začátky samostatného života byly krušné, protože neměla ráda lidi a vůbec nevěděla, co život obnáší. Vše se zlomilo. Sára začala mít ráda lidi, děti, kočky... Knížka byla úsměvně napsaná a nakonec jsem si ji užila.

10.07.2018 4 z 5

Kouzlo všednosti Kouzlo všednosti Táňa Keleová-Vasilková

Příběh ze života. Trošku mi vadila věčná nespokojenost Magdy... Ale musela si projít krizí, aby nakonec zjistila, že ta všednost k běžnému rodinnému životu patří.

06.07.2018 4 z 5

Všechno nebo nic - příběh pokračuje Všechno nebo nic - příběh pokračuje Eva Urbaníková

Po věčných návratech k Jakubovi a se Linda nakonec rozhodla pro zásadní rozhodnutí.. Autorčiny knížky jsou nenáročné čtení.

06.07.2018 3 z 5

Dobrý manžel... který nemlsá Dobrý manžel... který nemlsá Alena Jakoubková

Přečetla jsem, ale četla jsem lepší knížky od Jakoubkové. Adriena, která se rozvede s Lubošem, který po ní vyžaduje teplé večeře natrefí na svoji dávnou lásku. A jak to neskončí... Jarda je za teplé večeře taky rád.. Vypadá to z bláta do louže. Ale budiž to Adrieně přáno :-).

28.06.2018 3 z 5

Cukr a sůl Cukr a sůl Táňa Keleová-Vasilková

Přečetla jsem, ale až tak mě kniha nenadchla. Příběh úspěšného Luboše, který dokáže zabezpečit rodinu, že hlavní hrdinka Nora může být léta doma - starat se o dcery, domácnost. Jenže to ji nenaplňuje a chce se realizovat. Je z ní manažerka. Sice je od rána do večera v práci, ale to je asi tak vše. Manželství nevydrží a ona vychovává dvě dcery, na které nemá tolik času. Občas mi přišlo, že jediné na co má čas, je kouření cigaret v docela velkém množství. Navštěvuje svoji těžce nemocnou matku v sanatoriu. Po rozvodu se stýká s bývalou láskou, ale ani tento vztah nedopadne. Dcery rozvodem trpí a jedna z nich vezme návrat rodičů k sobě do svých rukou tím, že hazarduje se svým zdravím...

26.06.2018 3 z 5

Příliš osobní známost Příliš osobní známost Eva Urbaníková

Pěkný, čtivý příběh jak ze života, kdy neúspěch a krize utápěná v alkoholu dobře dopadne...

02.06.2018 5 z 5

Přísaha: Příběh hluboké lásky Přísaha: Příběh hluboké lásky Jaroslava Černá

Čtivá kniha. Příběh ze starého Říma byl poutavý. Zajímal mě daleko víc jeho konec než ten současný Lenky a Herberta

02.06.2018 3 z 5

Vztahová níže Vztahová níže Eva Urbaníková

Přečteno téměř jedním dechem, ale konec byl tak rychlý, že jsem z něj pořádně nepochopila zda hrdinka opravdu odletěla...

30.04.2018 3 z 5

Zač je života loket Zač je života loket Marcela Mlynářová

Přečetla jsem asi tři příběhy a moc mě to nebavilo. Snaha o vtipné podání autorky tam bylo, ale i těch pár příběhů jsem přečetla se sebezapřením a odkládám a ani nebudu dočítat. Toto není můj šálek kávy.

05.01.2019 1 z 5

Padlý dědic Padlý dědic Erin Watt

Poskvrněná koruna věnovaná Gideonovi a Savanně mě nebavila a nemohla jsem se do ni začíst. Naštěstí to bylo poměrně krátké.
Padlý dědic, který byl o Eastonově výstředním životě, kde nechybí školní problémy, pití, vztahy... Řešil se jeho "kamarádství" s Hartley. Jen ten konec byl nešťastnej. Říkala jsem si, že první tři knihy bohatě stačily, ale na konci této se zase stalo to zásadní, co mě donutí přečíst další knihu.

09.12.2018 3 z 5

Hořké tajemství Hořké tajemství Barbara Wood

Téma zajímavé a jen jsem čekala, jestli se narodí zdravé děťátko nebo "zrůda".

09.08.2018 2 z 5

Všechno nebo nic Všechno nebo nic Eva Urbaníková

Knížky od autorky mi přijdou na jedno brdo... Hrdinka a vztah...

14.06.2018 2 z 5

Manžel v domě není pro mě Manžel v domě není pro mě Alena Jakoubková

Jednoduché čtení bez přemýšlení. Příběh o "vztahu" učitelky a žáka, který skončil, tak jak jsem očekávala. Život v Americe byl takový zvláštní, ale nakonec happy end.

30.04.2018 3 z 5