LenRan komentáře u knih
O hodně lepší než první díl. Bohužel scénu, kdy Poppy spustí poplach, jsem četla na veřejnosti, takže malé varování, nedělejte to :))))
Je to hodně přitažené za vlasy, ale nějak mi to nevadilo, prostě romantická groteska, výborná na odreagování.
Tak to byla krásná pohádka! Autorka se inspirovala u Ďáblova advokáta, Krásky a zvířete a Fantoma opery, okořenila to svým úžasným talentem a stvořila nádherný příběh. Doporučuji pro všechny romantické duše :)
Za mě nejlepší díl(četla jsem teda jen 3, jeden jsem nesehnala). Oba hlavní hrdinové se chovali jako lidi, dělali chyby a hlavně Emmaline byla super holka. Navíc oba měli dost pošahané bývalé partnery, takže celkově moc příjemné, vtipné a doporučení hodné :)
Super napínavý příběh, ze začátku pomalejší rozjezd, ale pak vás to úplně pohltí a odrovná! Dobrý poměr mezi krimi a romantikou, hlavní postavy jsem si zamilovala, určitě doporučuji.
Líbilo se mi to, i když poslední dobou mám pocit, že na světě není nikdo jiný než sirotci nebo se romány píší jen o nich? :)
Hlavní hrdinové byli sympaťáci, všechno bylo tak akorát, těším se na další díl.
Musela jsem počkat pár dní než napíši hodnocení této knížky, jestli ten vyjímečnej dojem, který z knížky mám nezmizí, ale nestalo se. Byl to neskutečný zážitek a temnota hlavního hrdiny a jeho vnitřní boj mě úplně fascinoval. Toto opravdu autorka umí, popsat detailně charaktery postav a proto jsou její knížky, alespoň pro mě, zážitkem.
Tak toto bylo opravdu velmi příjemné překvapení. Krásný příběh o bolesti a lásce, ale ne nějak zbytečně dojemný. Přečetla jsem to během jednoho dne a nedokázala se od toho odtrhnout. Doporučuji a než začnete číst, ujistěte se, že na to máte čas, protože toto se musí přečíst najednou :)
Další super pokračování, tato série se opravdu povedla a vždy se těším na další díl. Tentokrát malinko slabší, na můj vkus až moc zdůrazňování toho jak je Rye krásný, úžasný, svalnatý, atp.....stále dokola. Jinak super chemie, super Přiznání, jak to z Brenny lítalo :) :):) Stojí za přečtení.
Moc ráda jsem se k této sérii vrátila a užila jsem si to. Tato kniha samozřejmě nemůže dosáhnout toho co jednotlivé díly, ale i tak je to fajn si to přečíst. Kupodivu nejméně mě bavila část s Hannou a Garettem, nějak jsem v tom Hannu nepoznávala, měla jsem ji za upřímnou a odvážnou, což tady moc nebyla.
Za mě super, nejlepší díl. Na nic si to nehraje, je to prostě erotický román se spoustou sexu, ale vůbec jsem se u toho nenudila, právě naopak :)))
Jsem ráda, že se příběhu dočkal i někdo jiný než mladý-krásný-úspěšný, příběh je takový miloučký, slaďoučký a epilog to teda ještě znovu pěkně pocukroval :) čemu jsem se ale hodně zasmála, tak té armádě dětí co BAM stvořili to je teda síla :o)
Příběh plný sebepoznání, viny a pokání. Jak v dospívání zpracovat svoje vlastní chyby, i chyby svých rodičů. Opět nádhera! Tato autorka umí psát a i překlad je moc pěkný.
Dlouho jsem odkládala čtení této série, protože první díl mě moc nenadchl. Nic jsem od toho nečekala a tak jsem příjemně překvapená, že jsem se u toho dobře bavila a bylo to vtipné, jednoduché, prostě si to na nic nehraje. Není to žádná pecka, kterou bych ještě někdy četla znovu, ale příjemná oddechovka, která prostě pobaví.
Příběh super, i když na ohrané téma, i když moc krátké, přesto se to moc dobře četlo a snad se dočkáme dalších knih této autorky.
Ach jo, Samantho......to byla dlouhá noc s tímto příběhem. Nešlo přestat číst, tak ti pěkně děkuji :)
Nebylo to špatné, ale ani nic extra. Toto je přesně kniha, u které bych uvítala střídání děje z pohledu obou hlavních hrdinů. Můj problém s touto knihou je v tom, že to "trauma" z kterého se Down tak těžko dostávala se mi zdálo banální v porovnání s tím, co se stalo Spencerovi, který se s tím dokázal poprat mnohem líp, takže celé to její malé drama na mě působilo strašně uměle.....i tak si ale přečtu díl o Sawyer, ta snad nebude tak ufňukaná.
Moje první a asi i poslední kniha od této autorky. Nějak se nedokáži smířit se stylem, kde hlavní hrdina vypráví svůj příběh a hlavní hrdinka je vyprávěna. Jako proč? Proč ?
Co je snad ale ještě horší, tak pro mne moc rozehraných a málo dohraných her. Spusta věcí se nakousla a odložila. Kdyby se neustále nepopisovali sklopené oči a slzy Alessie, tak jsme se mohli třeba dozvědět více o dalších postavách. Škoda, je to příběh s potenciálem, který nebyl využit, až mě to naštvalo.
Jo a název jsem taky nepochopila:)
Trochu jiná kniha než jsem od této autorky zvyklá, ale opravdu nádherná. Hodně dlouho jsem váhala, zda ji číst, nevím proč, ale anotace mě nějak odradila. Jsem ráda, že jsem se spletla, příběh je to nádherný a představuje mnohem víc než se může na začátku zdát.
Líbilo se mi to hodně. Téma homosexuality ve vrcholovém sportu je dost zajímavé a vztah mezi těmito kluky byl výborně popsán. Říká se, že ČR je hodně tolerantní k LGBT komunitě a asi je to i pravda, ale v USA to tak všude není a proto je dobře, že se u nich taková kniha vydá, kdyby to pomohlo otevřít alespoň pár očí, je i tato lehčí literatura záslužným činem. Neumím si představit jaké to musí být, když musíte pořád něco před okolím nebo i rodinou předstírat.
Pěkná jednoduchá knížka, pobavila jsem se, jednu hvězdu strhávám za obálku, ta se mi nelíbí. Vypadá to jak Bravíčko :)