leonessa leonessa komentáře u knih

Žítkovské bohyně Žítkovské bohyně Kateřina Tučková

Úžasná kniha. Rozhodně zanechala stopu.

10.12.2019 5 z 5

Neomylný instinkt Neomylný instinkt J. D. Robb (p)

Tak tohle byl ošklivý nervák. Kniha pěkná, ale bylo to takové protahování, pořád nic nevycházelo.

08.12.2019 5 z 5

Fantazii se meze nekladou Fantazii se meze nekladou J. D. Robb (p)

Tak další skvělá, nemám co dodat. Zatím všechny s Dallasovou, které jsem četla se mi líbily. Tahle má neotrelou zápletku. Pro mě velmi nepředstavitelné.

04.12.2019 5 z 5

Riskovat se musí Riskovat se musí J. D. Robb (p)

Výborná. :-)

28.11.2019 5 z 5

Každý má motiv Každý má motiv J. D. Robb (p)

Skvělá, skutečně do poslední chvíle podezřelí všichni s motivem. Báječné počtení.

24.11.2019 5 z 5

To se ti jen zdá To se ti jen zdá J. D. Robb (p)

Detektivka pěkná, po sérii "Smrtící..." mě zaráží, že si Dallasová s Peabodyovou vykají.

22.11.2019 5 z 5

Smrtící zrození Smrtící zrození J. D. Robb (p)

Zase jedna skvělá. Vraha jsem odhadla, ale velmi mě zajímalo, stejně jako Evu, proč.

26.10.2019 5 z 5

Smrtící klon Smrtící klon J. D. Robb (p)

Super zápletka, napínavé až do konce.

19.10.2019 5 z 5

Smrtící posedlost Smrtící posedlost J. D. Robb (p)

Super. Nemohla jsem se odtrhnout ☺

16.10.2019 5 z 5

Maestra Maestra L.S. Hilton

Vzdávám to. Nedočetla jsem. Vůbec mě nebavilo.

12.10.2019 ztráta času

Podbrdské ženy Podbrdské ženy Jana Poncarová

Podle recenzí jsem si představovala trošku něco jiného, ale nakonec se mi četla pěkně. Hodně toho znám z vyprávění z druhé strany kopců. Po mnohých detektivkách přišel roman vhod.

30.07.2019 4 z 5

Smrtící rozdělení Smrtící rozdělení J. D. Robb (p)

Další moc hezká.

25.07.2019 5 z 5

Smrtící portrét Smrtící portrét J. D. Robb (p)

Zase jedna z úžasných. Stojí za přečtení, už jen protože odhalí část minulosti tajemného Roarke. ????

22.07.2019 5 z 5

Smrtící pravidla Smrtící pravidla J. D. Robb (p)

Super, ze se jedna pěkná. Už jsem jich přečetla hodně a stále mě baví.

20.07.2019 5 z 5

Smrtící svůdnost Smrtící svůdnost J. D. Robb (p)

Zase jedna moc pěkná z teto série. ☺

16.07.2019 4 z 5

Říjnový seznam Říjnový seznam Jeffery Deaver

Fakt doporučuji, napsané úplně odlišným způsobem a to má své kouzlo. O napětí rozhodně není nouze.

12.07.2019 5 z 5

Smrtící setkání Smrtící setkání J. D. Robb (p)

Tak u téhle knihy jsem na vážkách. Zápletka výborná, ale tentokrát mě vysloveně zklamala Eva svými reakcemi na život v Texasu. Na to, že tak miluje skutečnou kávu, skutečné maso apod. mě její reakce vyváděly z míry, od tak odvážné hrdinky, milující skutečné potraviny, jsem to nečekala.

12.07.2019 3 z 5

Smrtící pomsta Smrtící pomsta J. D. Robb (p)

Zatím nejlepší díl z těch, které jsem četla. Doporučuji.

04.07.2019 5 z 5

Smrtící svědectví Smrtící svědectví J. D. Robb (p)

Z toho, co jsem zatím četla že série "Smrtící...", nejlepší. Zamotané až do konce. Je pravda, že odhalit se vrah dal, náznaky byly. Kniha se četla moc hezky. Jdu na další.

30.06.2019 5 z 5

Všechno přiznávám, všechno... Všechno přiznávám, všechno... Johannes Mario Simmel

Zajímavý příběh, zajímavě napsané. Už jsem od autora přečetla jinou knihu a vývoj příběhu stejný, přestože příběh úplně jiný. Další pravděpodobně číst nebudu.

10.06.2019 2 z 5