Lerksany komentáře u knih
Tato kniha mě příjemně překvapila v mnoha ohledech a myslím si, že pro mnohé bude také obohacující díky rozšířenému pohledu na sexualitu a práci s životní energií.
Kniha se mi moc líbila, četla jsem jí každou volnou chvíli a vždy jsem se na ni těšila. Jakoby psala o tom, co tuším nebo čemu věřím a spoustu věcí bylo pro mě i nové. Cítila jsem se u čtení této knihy příjemně. Už se těším až se ke mně dostane další díl :)
Kniha se mi hezky četla, byla zajímavá, jen škoda že konec měl až takový spád, zajímal mě příběh dál :D
Na můj styl je kniha psaná hodně energicky. Obsahuje obecně pár rozumných rad, jak rozjet podnikání, ale čekala jsem trochu více. Celá kniha se nese v duchu, hlavně začněte to ostatní se postupně poskládá.
Příjemná kniha jak vzhledem tak textem. Je plná inspirace, jak si zlepšit život a jak se mít rád.
Kniha se mi hezky četla a souznila jsem s jejím obsahem až mi bylo líto, že nemá více stran :)
Ze začátku děj trochu pokulhává, ale pak je to velmi příjemný příběh plný uvědomění.
Pěkný snadno pochopitelný příběh, který mě vtáhl do děje. Obsahující myšlenku, kterou bychom si měli všichni uvědomit a připomínat.
Líbilo se mi, jak mezi odbornější části knihy byly vložené osobní příběhy ze života autorky, což knihu příjemně oživilo a více přiblížilo čtenáři.
Perfektní kniha, zvláště pro ty z nás které už nebaví být jen ovečkou a chceme jít za svými sny.